To je to što me zanima!

Hrvatska je minimalno izgubila od europskog prvaka Danske

Izabranici Slavka Goluže izgubili su u drugoj utakmici Bring Cupa u Oslu od Danske 29-28. Najbolji su kod Hrvatske bili Domagoj Duvnjak i Ivan Čupić s pet golova
Vidi originalni članak

Hrvatska rukometna reprezentacija u drugoj je utakmici Bring Cupa u Oslu izgubila od Danske 29-28. Europski prvak gotovo je tijekom cijele utakmice lovio Hrvatsku koja je u posljednjih pet minuta ušla s plus dva i činilo se da će mirno privesti utakmicu kraju.

No onda se budi rezervni golman Danske Green i brani dva teška udarca Buntiću, a na drugoj strani zabija tri u nizu Mensah. U posljednjih 30 sekundi Slavko Goluža izvadio je iz igre golmana i krenuo po remi u napad sa sedam igrača. Nakon prvog zabadanja na crti se stvorio višak, Željko Musa je odlično primio loptu, no nakon njegova nekontroliranog udarca lopta od parketa odlazi visoko preko gola.

Najbolji kod Hrvatske bili su Domagoj Duvnjak i Ivan Čupić sa pet, dok je Štrlek dodao četiri gola. Kod Danske Mikkel Hansen je zabio šest, a pivot Barcelone Jesper Noddesbo dodao je pet golova. Sljedeću utakmicu Hrvatska na Bring Cupu igra sutra protiv starih prijatelja Francuza u 19.10 sati.

Hrvatska u prvoj utakmici pobijedila Norvešku

Idi na 24sata

Komentari 35

  • libeluli 03.11.2013.

    Jedino što sam vidio je da Goluža stalno uzdiže ruke...dok su blokovi bili prema dole

  • rita4ever 03.11.2013.

    Ajmo, dečki, stisnut zube i na glavu protiv Francuza. Suđenje prestrašno i jučer i danas.

  • mali markec 02.11.2013.

    Ovo su pripreme, drago mi je da su to shvatili ozbiljno. Rad i ozbiljnost su preduvjet za uspjeh.

Komentiraj...
Vidi sve komentare