To je to što me zanima!

'Vatreni' su se okupili i odradili lagani trening prije Izraelaca...

Navijači? Ha, ako se netko ne slaže s nečim uvijek ima dvije opcije: Gledaj ili ne moraš gledati. Uživaj ili nemoj uživati... Nema smisla siliti narod da nekoga voli, rekao je Ćorluka
Vidi originalni članak

Izbornik Ante Čačić odradio je prvi trening s reprezentacijom danas na Maksimiru uoči prijateljske utakmice s Izraelom u Osijeku u srijedu. Trening je bio lagan i relaksirajuć, a nakon svega dvadesetak minuta Alen Halilović je najavio utakmicu s Izraelcima.

- Čekaju nas dvije jake utakmice. Dobro ćemo se pripremiti. Imamo odličnu momčad i vrhunske igrače i vjerujemo u dvije pobjede - rekao je igrač Sporting Gijona na posudbi iz Barcelone.

Sljedeću utakmicu Hrvatska gostuje u Mađarskoj.

- Malo smo umorni i potrošeni, ali najvažnije je da smo svi zdravi. Svaki igrač će dati sve od sebe - rekao je Nikola Kalinić.

'Trebamo smiriti očekivanja'

Reprezentativni stoper Vedran Ćorluka je, po dolasku u hotel u kojem se okupljaju hrvatski reprezentativci uoči prijateljskih utakmica s Izraelom i Mađarskom, rekao kako treba smiriti strasti.

- Trebamo smiriti očekivanja. Prije svakog natjecanja najavljujemo velike stvari pa izletimo u skupini - rekao je Ćorluka pa dodao:

- Navijači? Ha, ako se netko ne slaže s nečim uvijek ima dvije opcije: Gledaj ili ne moraš gledati. Uživaj ili nemoj uživati... Nema smisla siliti narod da nekoga voli.

Halilović je novo ime u A reprezentaciji.

- Imam veliku minutažu u klubu protiv najvećih momčadi. Uvijek govorim da je španjolska liga najjača - zaključio je Halilović.

Idi na 24sata

Komentari 86

  • ToniMontana 22.03.2016.

    Antolic haha

  • mestar 22.03.2016.

    Tko gura u reprezentaciju toga malog napuhanka bosnjaka halilovica u Hrvatsku reprezentaciju?

  • papatach 22.03.2016.

    Ajmo Vatreni, ponos Hrvatske!

Komentiraj...
Vidi sve komentare