To je to što me zanima!

Hrvatska je pobijedila BiH, ali možda izgubila Bogdanovića

DISTORZIJA GLEŽNJA Bojan Bogdanović u trećoj je četvrtini utakmice protiv BiH nezgodno doskočio na parket i stradao mu je gležanj. Ne zna se koliko ozbiljno...
Vidi originalni članak

Hrvatski košarkaši pobijedili su Bosnu i Hercegovinu, ali možda su ostali bez Bojana Bogdanovića. Prvi igrač Hrvatske sredinom treće četvrtine nezgodno je doskočio na parket i zadobio distorziju desnog gležnja.

Liječnička služba uvjerena je da će Bogdanović biti spreman za EuroBasket, no sigurno je da će igrač Brooklyn Netsa pauzirati minimalno tri do pet dana. Treba podsjetiti da EuroBasket počinje iduće subote.

- Noga mu je bolna, ali pokreti nisu ograničavajući, može je micati. Poznavajući Bojana, siguran sam da će sve biti u redu. Važno je da mu gležanj nije natekao - rekao je liječnik reprezentacije, dr. Miran Martinac.

Bojanova ozljeda ipak je dosta zabrinula njegove suigrače.

- On nam je najvažniji igrač i nadam se da će biti spreman za EP jer nam treba - kaže Kruno Simon.

Danas će Bojan proći detaljne preglede pa će se više znati koliko je ozljeda zbilja ozbiljna.

Efikasni Simon i Hezonja

Hrvatska je svladala BiH 97-79, što je našim košarkašima osma uzastopna pobjeda u pripremama za EuroBasket u osmoj utakmici. Hrvatski košarkaši zabili su u utakmici čak 16 trica iz 28 pokušaja.

- Lijepo je pobijediti, no imamo dosta rupa u igri. Dopuštamo suparnicima kad mi povedemo deset koševa razlike da se brzo vrate u igru - kaže Simon koji je protiv BiH zabio 19 poena uz sedam asistencija i pet skokova.

Sjajnu večer imao je mladi Mario Hezonja, gostujućoj reprezentaciji utrpao je 24 koša.

- Mario je pogodio svoje šuteve, no mlad je igrač i on još puno oscilira. Jednom će odigrati odlično, a drugi puta nešto slabije - rekao je izbornik Velimir Perasović.

Hrvatska u petak igra posljednju pripremnu utakmicu u Areni (21 sat) protiv Izraela.

Idi na 24sata

Komentari 40

  • DambaTheBlackMamba 28.08.2015.

    Bravo Hezonja, (konačno da si počeo igrati kako znaš) uz veliki kompliment svim ostalim igraćima. 8ma pobjeda u nizu nije mala stvara još pogotovo ako su među njima bili Litva, Turska, Njemačka & Estonija . Danas tako nastavite protiv Izraela da upišete 9ku. Nadam se samo da će biti prijenos na HRTu.

  • DambaTheBlackMamba 28.08.2015.

    Ima li danas prijenos na HRTu ili opet moramo tražiti po internetu ?

  • dobro jutro 28.08.2015.

    Perasovic ponavlja greske od Repese,sto tamo radi Ukic,totalno los

Komentiraj...
Vidi sve komentare