To je to što me zanima!

Hrvatska je pobijedila Latviju na Euru sa samo 9 igračica...

Hrvatska ženska košarkaška reprezentacija slavila je u drugom kolu na Europskom prvenstvu u Mađarskoj protiv Latvije 67-63. Hrvatski izbornik imao je tek 9 igračica
Vidi originalni članak

Nakon lošeg uvoda i teškog poraza od Rusije u prvom kolu , hrvatska ženska košarkaška reprezentacija slavila je u 2. kolu na Europskom prvenstvu u  Mađarskoj protiv Latvije 67-63. 

Pravi je to podvig hrvatske reprezentacije s obzirom da je Braslav Turić, nakon poraza od Rusije i tri ozlijeđene igračice u toj utakmici, protiv Latvijki imao na raspolaganju samo devet igračica.

Latvijke su bolje otvorile utakmicu i otišle na 11-4. No Hrvatska se vraća na 11-11. Nakon prvog vodstva 13-11 Hrvatska je gotovo do kraja utakmice bila u prednosti, a Latvija se tek u par navrata uspjela vratiti i minimalno povesti. 

Najbolja kod Hrvatske bila je Iva Slišković s 15 koševa i šest skokova. Mirna Mazić je zabila 13 koševa i imala je osam skokova.

Hrvatsku očekuju susreti protiv  Srbije (subota, 19 sati) i Velike Britanije (ponedjeljak, 16:30 sati). Za prolazak u drugi krug Hrvaticama treba još jedna pobjeda.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • More22 13.06.2015.

    Da je imati stvarnog stručnjaka,a ne kvazi stručnjakinju Cvitu i da Luci Ivanković znade(!) skinuti 20 kg sala.....Kakva je to "profesionalna" i jos k tome sportasica koja ima ne 1 kg ili 3kg,već 20 kilograma viška masnih naslaga?!?! Grozno ju je za gledati! Da Mazić u reprezentaciji......bljuje mi se.....ta trči ko po jajima!Da joj nema tatice,kvazi stručnjaka,bila bi blagajnica u kiosku Tisak.Pobijedili smo jer je Ivezić bila na klupi.

  • JokoOno 12.06.2015.

    bravo curke ! sam tak nastavite .

  • classe24 12.06.2015.

    bravo cure,hrt srami se!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare