To je to što me zanima!

Hrvatska je sa Škotskom igrala četiri puta i još nije pobijedila!

Prije poraza u Zagrebu smo triput remizirali s njima. U kvalifikacijama za SP 2002. bilo je 1-1 u Zagrebu i 0-0 u Glasgowu. U 'prijateljskoj' 2008. godine završilo je 1-1
Vidi originalni članak

Od reprezentacija s kojima je igrala više od jednom, Hrvatska nikad nije pobijedila Brazil, Portugal, Rusiju, Francusku i... Škotsku! Ispada da su Škoti velesila, a rijetko kada se plasiraju na velika natjecanja. Čini se kako nam njihova srčanost i borbenost nikako ne odgovara.

Također, pogledamo li njihovu momčad, nema igrača najviše klase, valja ih izdvojiti tek nekoliko. Napadač Rhodesa koji vrijedi 10 milijuna eura,  večeras neće igrati jer je ozlijeđen. Dobri su Celticov bek Mulgrew, Morrison iz West Bromwicha, Snodgrass koji nam je zabio na Maksimiru i Evertonov Naismith. I to je to, ali i okrnjenija Škotska od ove nas je svladala prije četiri mjeseca.

Prije tog poraza smo triput remizirali s njima. U kvalifikacijama za SP 2002. bilo je 1-1 u Zagrebu i 0-0 u Glasgowu. U prijateljskoj utakmici prije pet godina završilo je 1-1. 

Da malo parafraziramo staru izreku, neka peta, napokon, bude sreća!

Usporedite: Jesmo li na svim pozicijama bolji od Škotske?

Idi na 24sata

Komentari 33

  • misterRF 15.10.2013.

    roknio sam 1x na kladari.. 1.70 koef.

  • Bad Blue Boy 15.10.2013.

    E pa nećemo ni većeras!!!Štimac ODLAZI!!!

  • ljubuski 15.10.2013.

    sigurica večeras 1x na škote

Komentiraj...
Vidi sve komentare