To je to što me zanima!

Hrvatska je u borbi za broncu igrala pod srpskom zastavom

Pred kraj treće četvrtine pala je naša koncepcija pa se Srbija vratila i povela, a pala je koncentracija i režiseru prijenosa koji je tijekom minute odmora, uz ime Croatia stavio zastavu našeg protivnika
Vidi originalni članak

Hrvatski kadeti izgubili su u borbi za broncu od vršanjak iz Srbije 75-71.

Kao da to nije bilo dovoljno pa su nam je režiser prijenosa na Euru za igrače do 16 godina u Crnoj Gori 'prišio' srpsku zastavu. Pred kraj treće četvrtine pala je naša koncepcija pa se Srbija vratila i povela, a pala je koncentracija i čovjeku zaduženom za prijenos koji je tijekom minute odmora uz Hrvatsku zalijepio zastavu Srbije.

To su mogli vidjeti svi koji su gledali utakmicu na YouTubeu preko Fibinog kanala.

Hrvatski izbornik Damir Miljković morao je zvati minutu odmora nakon 5-0 serije Srbije i 54-53 vodstva, a dok je objašnjavao igračima kako se vratiti u utakmicu, u kutu je stajala - srpska trobojnica. Srpski Blic popratio je ovaj gaf riječima: 'Ovo Hrvate boli kao poraz', dok je Telegraf dodao: Crnogorci uvrijedili Hrvate'.

Zlato je na otišlo Francuskoj koja je u finalu pobijedila domaćina Crnu Goru 75-68.

 

Idi na 24sata

Komentari 15

  • caksa 25.08.2017.

    I za Djokovica su na jednom turniru u Americi kad je pobedio rekli da je Hrvat. Pa nije bio nikakav problem. Mos misliti tragedije sa zastavom.

  • Dani14 21.08.2017.

    Tako je. Sve je propalo. Više nam niti Mojsije nemože pomoći.

  • Sve je propalo, izgubilo sjaj 20.08.2017.

    Dobro. Koga briga?? Moj prijatelj ima plaću 3000,00 kuna. Zamislite koliko ljudi imaju takvu plaću. Rade po mobingom, neplaćenim prekovremenima, nedjeljima, blagdanima, praznicima. I mene baš više briga za Hrvatsku, Dinamo, Hajduk, Osijek, Sandru Perković, Saru Kolar .... pa sve je ovo presmiješno! Baš smo jadni do bola!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare