To je to što me zanima!

Naša Donna Vekić (16) rastura: Ako ovo nije san, u finalu sam!

Donna Vekić (16) nastavlja sa senzacionalnim predstavama na WTA turniru u Aziji. Slavila je u polufinalu protiv Eve Birnerove sa 6-1, 3-6, 6-1 te ušla u finale Taškenta
Vidi originalni članak

Nije san. Hrvatska 16-godišnja senzacija Donna Vekić nastavlja s briljantnim igrama. U polufinalu 220.000 dolara vrijednog WTA turnira u azijskom Taškentu slavila je protiv Eve Birnerove 6-1, 3-6, 6-1 i ušla u finale turnira. Prvi je ovo WTA turnir u karijeri mlade Osječanke i odmah je senzacionalno stigla do kraja.

- Ako ovo nije san, sutra igram finale! Našla sam način da pobijedim iskusnu Birnerovu. Hvala vam svima na podršci - napisala je Donna na svom Facebook profilu.

Mlada Osječanka ostvarila je impozantan niz od sedam uzastopnih pobjeda. U turnir u Taškentu je ušla kroz kvalifikacije. Najavila je kako u Aziju ide skupljati iskustvo i bodove, a evo je u finalu. Ima priliku osvojiti WTA turnir u svom debiju među velikim curama. 

Donna je najmlađa tenisačica među 200 najboljih na svijetu. Protiv Birnerove u polufinalu krenula je žestoko. Pomela je protivnicu s terena i osvojila prvi set sa 6-1. U drugom je malo pala, izgubila set, ali u trećem je ponovno zaigrala kao na početku. Slavila je 6-1 i ušla u finale. 

U finalu protiv 87. tenisačice svijeta iz Rumunjske

Donna će u finalu turnira igrati protiv rumunjske 22-godišnje tenisačice Begu. Irina-Camelia Begu 87. je tenisačica svijeta, a u polufinalu je bila bolja od Poljakinje Ušule Radwanske, mlađe sestre poznatije Agnieszke (6-3, 6-3)

WTA Taškent, polufinale:

Vekić - Birnerova 6-1, 3-6, 6-1

Idi na 24sata

Komentari 79

  • analovekaja 14.09.2012.

    GO...... mala samo ti njih rasturi..........

  • pustertal 14.09.2012.

    bravo mačko još če se za tebe čuti

  • Lizzmaister 14.09.2012.

    a 16 joooj je teeeeeeeeeeeeeeeeeeeeekk

Komentiraj...
Vidi sve komentare