To je to što me zanima!

Hrvatska na Euru u Beogradu igra s Rusijom i Kazahstanom

Hrvatska futsal reprezentacija dobila je tešku skupinu na Euru. Igramo protiv treće reprezentacije svijeta Rusije te Kazahstana koji ima europskog klupskog prvaka...
Vidi originalni članak

Hrvatska futsal reprezentacija dobila je težak ždrijeb na Europskom prvenstvu u Srbiji 2016. godine. Hrvatska će igrati u skupini C s Rusijom i Kazahstanom. 

Od Rusije smo izgubili 4-2 u polufinalu Eura 2012. u Zagrebu pred gotovo 15.000 navijača u Areni. Rusi su kasnije izgubili finale od Španjolaca, a mi utakmicu za treće mjesto od Talijana. Rusi su prema Fifinom renkingu treća reprezentacija svijeta. Na prošlom Euru 2014. godine u Belgiji Rusija je izgubila u finalu od Italije.

Kazahstanci imaju europskog prvaka Kairat Almaty koji je u finalu Lige prvaka pobijedio Barcelonu. U Kairatu igraju većina kazahstanskih reprezentativaca, a boje reprezentacije brane i dvojica Brazilaca, ponajbolji igrači Kazahstana i jedni od najboljih igrača svijeta u futsalu, Leo i Douglas.

Hrvatska će protiv Kazahstana igrati 5. veljače. Utakmica protiv Rusije na raspored je 7. veljače. Po dvije reprezentacije iz svake skupine idu u četvrtfinale, a mi se križamo sa skupinom D u kojoj su Italija, Češka i Azerbajdžan.

Euro u futsalu 2016.:

  • Skupina A: Srbija, Portugal, Slovenija
  • Skupina B: Španjolska, Ukrajina, Mađarska
  • Skupina C: Rusija, HRVATSKA, Kazahstan
  • Skupina D: Italija, Češka, Azerbajdžan
Idi na 24sata

Komentari 6

  • Edward NewGate 02.10.2015.

    inače Kazahstan razbio Bosnu u barazu u dvije tekme.

  • klokan_jack 02.10.2015.

    neznam zasto hrt to ne prenosi nije valjda pretjerano skupo a puno ljudi voli taj sport .

  • pajo1995 02.10.2015.

    Ako su mogli nedavno,prvo minimalno izgubiti,pa onda odigrati neriješeno protiv Europskog prvaka, Italije pa valjda onda možemo pružiti isto tako dobar dojam protiv Rusa a protiv Kazahstanaca možda i pobjedu,bez obzira što su i oni futsal sila,ali kako god bilo naše se nesmije otpisati premda jesmo u teškoj skupini

Komentiraj...
Vidi sve komentare