To je to što me zanima!

Hrvatska na pogon Dinamova Scholesa okrenula Armeniju

Siniša Oreščanin debitirao je u službenoj utakmici pobjedom na startu istarskog turnira u kvalifikacijama za Euro, u Rovinju je pala Armenija 2-1 uz nastupe Luke Vuškovića i Roka Brajkovića
Vidi originalni članak

Siniša Oreščanin (51) pobijedio je u debiju na klupi hrvatske U-19 nogometne reprezentacije u Rovinju na startu kvalifikacijskog turnira za Europsko prvenstvo. Neugodna Armenija pala je preokretom u nastavku 2-1.

Edik Vardanjan zabio je u 23. minuti krasan gol iz voleja nakon krasnog prodora po desnom boku Vardana Tovmasjana.

Armenci su držali vodstvo do 66. minute, a onda je Luka Vrbančić, dinamovac kojem zbog izgleda i pozicije koju igra tepaju da je novi Paul Scholes, zabio dva komada.

U 66. minuti zabio je prizemnim udarcem s 20-ak metara, a u 71. iz šesnaesterca malo iskosa pogodio suprotni kut.

Vrbančić je jedan od igrača s iskustvom seniorskog nogometa, uz hajdukovce Roka Brajkovića i Luku Vuškovića (koji je debitirao u ovom reprezentativnom uzrastu), Osječanina Antona Matkovića i Lorenza Travagliu, igrača Istre na dvojnoj registraciji u porečkom Jadranu.

Hrvatska će do kraja istarskog mini-turnira igrati protiv Farskih Otoka (subota) i Izraela (utorak). U elitni krug kvalifikacija odlaze dvije najbolje selekcije iz 13 skupina i najbolja trećeplasirana.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • magare u bilom 15.11.2023.

    tolicu, u podnaslovu opet namjerno spominjes tovarkski podmaladak izostavljajuci matkovica i travagliu. zasto? po cemu su tovarska dica vaznija od druge dvojice?

Komentiraj...
Vidi sve komentare