To je to što me zanima!

Hrvatska nakon Goluže: Noka, Červar, Vujović ili Smajlagić?

Kao najozbiljniji kandidat za izbornika spominje se legendarni trener Zvonimir Noka Seradrušić. Kandidiraju i Ivica Obrvan, Červar, Veselin Vujović i Irfan Smajlagić...
Vidi originalni članak

Slavko Goluža napustio je kormilo hrvatske rukometne reprezentacije nakon pet godina. Goluža je otišao nakon Svjetskog prvenstva u Kataru i šestog mjesta Hrvatske što nam je bio najgori rezultat na svjetskim smotrama u 14 godina.

- Nismo podlegli pritisku. Došlo je vrijeme za nove ljude. Slavko je mlad trener i vjerojatno će opet dobiti šansu. Napravio je dovoljno za savez i želimo mu sreću. Moramo se dogovoriti s novim koordinatorom pa onda izabrati novog izbora. U utorak predsjednik Šola i ja idemo u Njemačku sastati se s Ivanom Balićem. Nakon njegovog prijedloga bit ćemo pametniji - rekao je Zoran Gobac u razgovoru za radio 101 i potvrdio kako su Zvonimir Serdarušić i Pero Metličić najizgledniji kandidati.

Zvonimir Noka Seradrušić, koji na ljeto napušta klupu francuskog Aixa i vraća se u Hrvatsku, spominje se kao najizgledniji kandidat. 

- U kontaktu sam sa Zoranom Gopcem, ali nismo konkretno dogovorili da preuzmem hrvatsku rukometnu reprezentaciju kad se vratim. No otvoren sam za pregovore - rekao je Serdarušić nedavno u intervjuu za Večernji list.

Spominju se i Ivica Obrvan, Lino Červar, Veselin Vujović i Irfan Smajlagić. Što vi kažete? Koga biste voljeli vidjeti na mjestu izbornika i nasljednika Slavka Goluže?

Idi na 24sata

Komentari 133

  • Bassa_1 07.02.2015.

    Volio bih da netko od najvećih kritičara (Kaleb, Ćavar..) preuzmu klupu pa da vidimo...

  • Danijel98 07.02.2015.

    linu prigovarali za 2 mjesto a gle di nad je to dovelo..zasto buntic nije pozvan i ta ekipa???

  • crobern 06.02.2015.

    Ivano balic!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare