To je to što me zanima!

'Hrvatska nas je pojela u prvih pola sata, patili smo, baš patili'

Kako objasniti to što se utakmice stalno okreću na našu stranu? Ne predajemo se, tehnički smo vrlo kvalitetni, prema naprijed imamo igrače koji su sposobni stvoriti razliku i individualno i momčadski kada napadaju, dodao je Clement Lenglet
Vidi originalni članak

U drugom poluvremenu smo igrali s više samopouzdanja. U prvih pola sata trkački smo bili dobri, ali ne i tehnički. Tu smo nadigrani. Zabili smo četiri gola, to je pozitivno, rekao je Didier Deschamps nakon pobjede Francuske nad Hrvatskom 4-2 u drugom kolu Lige nacija.

POGLEDAJTE VIDEO: Doček Francuza u Francuskoj

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

RIJEČ STRUČNJAKA Ćiro: Nekoliko igrača više ne zaslužuje Dalićevo povjerenje

- Kritike na račun naše igre? Umorni smo, nije bilo lako odigrati protiv Švedske i Hrvatske u tri dana. Znao sam da će biti problema, promijenio sam sedmoricu igrača u odnosu na prošlu utakmicu. Ne tražim izgovore, ali moramo sad imati probleme kako ih ne bismo imali u lipnju sljedeće godine na Euru.

- Početak utakmice pa sve do kraja prvog poluvremena bio je dosta kompliciran. Međutim s vremenom smo igrali sve bolje i drugo poluvrijeme je bilo onakvo kakvo uvijek želimo - komentirao je Ferland Mendy koji je sam sebe kritizirao kod gola Brekala.

- Iskreno morao sam bolje reagirati

IZBORNIK RAZOČARAN Dalić: Sve dobro pa - blackout! Pet puta skaču, a nitko ne pazi

- Kako objasniti to što se utakmice stalno okreću na našu stranu? Ne predajemo se, tehnički smo vrlo kvalitetni, prema naprijed imamo igrače koji su sposobni stvoriti razliku i individualno i momčadski kada napadaju - dodao je Clement Lenglet koji je potvrdio Deschampsov komentar o tome da su Francuzi dio utakmice bili nadigrani.

- Patili smo. Patili smo puno u uvodnih 30-35 minuta, pojeli su nas u duelima, agresivnosti, tehnički. Čak i u tim trenucima smo se držali, spriječili raspad i čekali na naš trenutak. Znali smo da neće izdržati u tom ritmu 45 minuta, a kada su pali, bili smo spremni kazniti ih. To je ta kvaliteta francuske reprezentacije.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • Fahri Musliu Junior 09.09.2020.

    Deschampes je tipični francuski džentlemen sa manirima i to je izjavio iz kurtoazije i poštovanja prema protivniku. Francuzima nije igralo 10 standardnih a i pored toga na klupi su imali bolje igrače od naših najboljih standardnih 11, budimo realni,,,i takvi su nas demolirali sa pola gasa. To se vidjelo a tko to nije vidio taj ne poznaje nogomet dobro. Jači i bolji u svakom duelu na travi i u zraku, brži, a to što su nam svjesno prepustili laganu inicijativu, to je dio taktike jer su nas tako i na SP pobijedili, na kontre. Tako su pobijedili i Belgiju i sve protivnike, oni jednostavno tako igraju jer im takva taktika paše pošto su brzi u tranziciji i vidjelo se kod prvog gola u par brzih dodavanja su nas matirali kao početnike, pametnom dovoljno.

  • osobajavnaodpovjerenja 09.09.2020.

    treba nam boban suker prosinecki

  • METALMIKE 09.09.2020.

    Haha😄😄!pomeli ste vi hrv!😉

Komentiraj...
Vidi sve komentare