To je to što me zanima!

Hrvatska ostala bez Svjetskog prvenstva: Francuskinje bolje

Iako oslabljena, hrvatska reprezentacija odlično je otvorila utakmicu i povela 7-4. Ipak, nakon toga uslijedio je pad u igri, što su Francuskinje iskoristile i pobijedile
Vidi originalni članak

Hrvatske rukometašice imale su povoljan rezultat iz prve utakmice protiv Francuske (18-18) uoči uzvratne utakmice, ali danas u Umagu uzvrat je pripao Francuskinjama. Gošće su pobijedile 30-26 (13-12) i tako osigurale Svjetsko prvenstvo u Srbiji, koje će se održati krajem godine. Izabranice Vladimira Canjuge ovo veliko natjecanje tako će gledati na malim ekranima.

Iako oslabljena, hrvatska reprezentacija odlično je otvorila utakmicu i povela 7-4. Ipak, nakon toga uslijedio je pad u igri, što su Francuskinje iskoristile i serijom 4-0 došle do prvog vodstva na utakmici (8-7).

Francuskinje vodstvo više nisu ispustile do kraja, a ključnu prednost napravile su na početku drugog poluvremena kada su otišle na šest golova razlike (23-17). 

Do kraja utakmice izabranice Vladimira Canjuge nisu se više uspjele vratiti, te su na kraju izgubile 30-26.

Za Hrvatsku su čak tri igračice zabile po četiri gola, Maja Zebić, Sonja Bašić i Kristina Elez. Kod Francuskinja najbolja je bila Alexandra Lacrabere s pet golova.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • mysticone 10.06.2013.

    Steta za cure i prof, Canjugu, po meni da on ili Smajlagic vode musku repku sad bi imali 1. mjesto iz Spanjolske.

  • ecolozzi 10.06.2013.

    Kratki spojevi u glavi, bezveze izgubljene lopte, toplo -hladno igra, uvijek ista priča.I kad druga ekipa stisne raspadnu se.

  • Grobus 10.06.2013.

    Bile su prejake za naše cure i to je sve.

Komentiraj...
Vidi sve komentare