To je to što me zanima!

Hrvatska osvojila tri bronce i srebro na GP Zagreb Openu

Ivan Lizatović, Ivan Huklek i Iva Gerić osvojili su medalje brončanog sjaja, dok je najbolji rezultat od svih naših predstavnika ostvario Filip Šačić
Vidi originalni članak

Završen je jubilarni 10. Grand Prix Zagreb Open u zagrebačkom Domu sportova. Hrvatska je turnir okončala na 15. mjestu u poretku osvajača medalja. Naši hrvači osvojili su tri bronce i srebrnu medalju.

Ivan Lizatović osvojio je brončanu medalju u kategoriji do 63 kilograma i tako ponovio uspjeh sa posljednjeg izdanja turnira, a broncom se okitio i Ivan Huklek u kategoriji do 87 kilograma.

Iva Gerić iz Hrvačkog kluba Ludbreg također je osvojila brončano odličje i najavila velike stvari u budućnosti, dok je najbolji rezultat od svih naših predstavnika ostvario Filip Šačić, koji je u kategoriji do 82 kilograma izgubio tek u finalu od Iranca Mohmadiplanija pa se morao, kao i prošle godine, zadovoljiti srebrom.

Ostali naši predstavnici, među kojima je najpoznatiji naš olimpijac Božo Starčević, ispali su u ranijim fazama turnira.

U poretku osvajača medalja najuspješniji je bio Iran, čiji su hrvači osvojili 19 medalja (osam zlatnih, šest srebrnih i pet brončanih), SAD je osvojio 14, a Japanci tri manje. Među Europljanima, najuspješniji su bili Mađari.
 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare