To je to što me zanima!

Hrvatska pobijedila Srbiju pa za 12 sati igrala novu utakmicu!? Za naslov izgubila od Italije...

Bio je to izravan dvoboj za prvo mjesto na turniru koji je na osvojila Italija s pet bodova, dok je Hrvatska zavšila na drugom mjestu s četiri boda. Loren Fatović bio je trostruki strijelac
Vidi originalni članak

Hrvatska vaterpolska reprezentacija u posljednjem je pripremnom susretu uoči nastupa na Europskom prvenstvu, koje za pet dana počinje u Splitu, na turniru "Srbija 2022" u Beogradu izgubila od Italije 9-12 (1-2, 4-4, 1-3, 3-3).

SPORTSKA INFRASTRUKTURA NAM JE... JAO! Nitko ne zna kamo s bazenima, dvorane prokišnjavaju, sportaši vape: Pa nemamo gdje igrati! S TALIJANIMA ZA ZLATO Dobra najava EP-a: Vaterpolisti su u Beogradu pobijedili Srbe

Loren Fatović je s tri gola predvodio Hrvatsku, dva je postigao Jerko Marinić Kragić, a po jedan su dodali Franko Lazić, Luka Bukić, Matias Biljaka i Marko Žuvela, dok su Giacomo Cannella, Francesco Condemi, Nicholas Presciutti, Edoardo Di Somma i Vincenzo Dolce bili dvostruki strijelci za Italiju.

Večer ranije Hrvatska je prvi put u povijesti pobijedila Srbiju na njezinom terenu i već 12 sati kasnije bila u bazenu na novoj utakmici?! Bio je to uglavnom izravan dvoboj za prvo mjesto na turniru koji je na osvojila Italija s pet bodova, dok je Hrvatska završila na drugom mjestu s četiri boda. Srbija i Francuska igrat će utakmicu za treće mjesto.

Na EP-u u Splitu Hrvatska će u prvom krugu igrati u skupini B, natjecanje će otvoriti 29. kolovoza protiv Malte, a slijede dvoboji protiv Francuske 31. kolovoza i Grčke 2. rujna.

IVICA TRUŠČEK I ISTARSKI PRVACI NAJAVLJUJU FNC 7:

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare