To je to što me zanima!

Stotine djece dočekale igrače: Trening uz domoljubne pjesme

Uvertira za Bugarsku u Maksimiru bez publike bila je - bučna. Brojna djeca iz Zagreba i okolice pozdravila je Hrvatsku na otvorenom treningu na Hitrec-Kacianu...
Vidi originalni članak

Pet dana uoči utakmice protiv Bugarske na praznom Maksimiru hrvatska nogometna reprezentacija započela je s pripremama za posljednja dva ogleda u kvalifikacijama za Euro pod vodstvom novog izbornika Ante Čačića .

Nakon okupljanja u hotelu As, "Kockasti" su prvi trening odradili u ponedjeljak na Hitrec-Kacianu, gdje ih je dočekalo oko 700 djece iz zagrebačkih osnovnih škola, kao i fanovi s Facebooka kojima je HNS dodijelio vouchere za otvoreni trening.

Reprezentacija se na treningu pojavila u kompletnom sastavu, a trening su uobičajenim intenzitetom započeli svi osim napadača Juventusa Marija Mandžukića , koji je zbog ozljede bedrenog mišića trenirao odvojeno od momčadi.

Igrači su trenirali uz domoljubne pjesme, a oni koji su jučer imali velike napore na prvenstvenim utakmicama, poput Luke Modrića , Milana Badelja i Nikole Kalinića , otišli su nakon uvodnog dijela raditi u teretanu po posebnom programu.

Prvi trening Ante Čačića u ulozi izbornika "kockastih" pratio je i predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker .

Idi na 24sata

Komentari 245

  • Kokolo Moj 04.05.2024.

    @MIA SKUGOR @Dalmatinka😇 @VolbeatDbv  Evo nas u našem novom, ljepšem i mirnijem dnevnom boravku 🤗

  • NH RUDA 07.10.2015.

    HNS pošto 2,..3 navijača

  • colt_1 07.10.2015.

    divota , pa ovo je ziva lakrdija , jel ovo Hrvatska repka ili " reprezentacija sao krajine ", ljudi moji , oni izlaze na prvo okupljanje I to jos predmasom naroda I djece obuceni u "crveno plavo I bijelo " { crvene majice , plave gace I bijele carapice] Za ovo neko ima da leti iz saveza , a I ovi majmuni sto se zovu igracima , jel iko od njih ima imalo soli u glavi. Sramota , da bog da izgubili obe zadnje I da nas vise ne sramotite p[o svijetu , ovo vam govori pravi ustasa I vjerujte mi svi cete vi vikat za dom spremni I to uskoro.

Komentiraj...
Vidi sve komentare