To je to što me zanima!

Hrvatska prolazi skupinu, ali ispada u 1/8 finala od Belgije

Gracenote, kompanija koja se bavi statističkim podacima, je dala svoju viziju nadolazećeg Eura. Hrvatskoj predviđa prolaz skupine, ali odmah hladan tuš i ispadanje od Belgije u osmini finala
Vidi originalni članak

Ostalo je još osam dana do početka Europskog prvenstva u Francuskoj. Prvu utakmicu Eura odigrat će Francuska i Rumunjska u petak 10. lipnja u 21 sat, a to će ujedno biti i jedina utakmica taj dan. Sljedeći dan na rasporedu su Albanija-Švicarska, Engleska-Rusija i Wales-Slovačka.

Hrvatska Europsko prvenstvo otvara 12. lipnja u 15 sati na Parku prinčeva u Parizu protiv Turske. Kako to obično biva kada dođe do velikih natjecanja predviđanja ne nedostaje. Svi se dobro sjećamo hobotnice Paul koja je prognozirala rezultate njemačke reprezentacije na Europskom prvenstvu 2008. godine i Svjetskom prvenstvu 2010. godine. Sada u pitanju nije životinja nego sportska kompanija Gracenote koja se bavi statističkim podacima.

Gracenote je dala svoju viziju nadolazećeg Eura. Hrvatskoj predviđa prolaz skupine, ali odmah hladan tuš i ispadanje od Belgije u osmini finala.

Kompanija koja se bavi sportskom statistikom prolaz je predvidjela Rumunjskoj, Poljskoj, Španjolskoj, Irskoj, Engleskoj, Turskoj, Portugalu, Italiji, Njemačkoj, Švicarskoj, Belgiji, Hrvatskoj, Francuskoj, Ukrajini, Rusiji i Austriji.

Po Gracenoteu, najveće šanse za naslov ima Francuska, koja bi se za zlato trebala boriti protiv Španjolske. Francuska bi trebala biti i ukupni pobjednik dok bi u polufinalu ispale Engleska i Njemačka.

No u obzir treba uzeti činjenicu da su ovo čisto statistički podaci. Situacija na terenu je uvijek drugačija, a nije se jednom dogodilo da su mali rušili velike, Davidi Golijate...

Idi na 24sata

Komentari 129

  • pink_lady 02.06.2016.

    Mene nekako najvise strah Turske :-(

  • poluoblacno11 02.06.2016.

    Ako mi prodjemo grupu koja je realno najjaca na euru nikakva Belgija nas nece zaustaviti jer prolazak grupe znacit ce da su nam se poslozile kockice.No proci grupu sa ovakvim trenerom koji par mjeseci sa repkom nije odigrao jacu utakmicu bit ce naucna fantastika a igraci Hrvatske su vec nebrojeno puta pokazali da mogu igrati naucno fantasticni nogomet. Sretno nam bilo!

  • Grobar123 02.06.2016.

    Ispadate u skupini!

Komentiraj...
Vidi sve komentare