To je to što me zanima!

Hrvatska protiv Ukrajine u lipnju igra bez navijača?!

Fifa bez milosti: HNS se za “hukanje” Heskeyu izvukao samo s novčanom kaznom, no za bakljadu u Andori vjerojatno neće biti tako blagi
Vidi originalni članak

Ciparski sudac Leontios Trattou zaprijetio mu je prekidom utakmice i Slaven Bilić potpuno je izgubio živce. Okrenuo se prema tribini s hrvatskim navijačima na malom stadionu u Andori.
- Pa zašto nam to radite, zar hoćete prekid?! - dalo mu se iščitati s usana, a kamere su na tribini fokusirale navijača koji je samo slegnuo ramenima dok su baklje jedna za drugom padale na travnjak.
Za to vrijeme, skupina navijača tik uz svečanu ložu nije prestajala brutalno vrijeđati predsjednika HNS-a Vlatka Markovića.
- Tipični Balkanci, baš mi se j... zbog njih! - rekao je Marković kao da ga se sve skupa uopće ne tiče. A trebalo bi ga se ticati jer je HNS zbog “hukanja” tamnoputom engleskom napadaču Emileu Heskeyu u ovim kvalifikacijama već platio 30.000 švicarskih franaka. Englezi su zahtijevali strožu kaznu, Rio Ferdinand rekao je da bi Hrvate trebalo kazniti igranjem pred praznim tribinama.
- Ovaj put izvukli smo se s novčanom kaznom, ali u slučaju da se ovo ponovi, bojim se da će kazna biti puno teža - rekao je tada Zorislav Srebrić.
I samo nekoliko mjeseci kasnije malo je falilo da huligani ne pobijede Hrvatsku u Pirinejima. Da je sudac prekinuo utakmicu, izgubili bismo 3-0 i vjerojatno ostali bez nastupa na SP-u 2010.
- Izgleda da se treba dogoditi nešto takvo pa da se neke stvari napokon riješe - kaže ljutiti Bilić. Nakon ovoga u Andori vrlo je izgledno da će Fifa Hrvatskoj, uz obveznu novčanu, uistinu odrezati i kaznu igranja utakmice bez publike.
A iduća domaća utakmica je ključna, odlučujući dvoboj za drugo mjesto u skupini protiv Ukrajine. Za dva mjeseca, 6. lipnja na Maksimiru, “kockasti” bi prvi put u povijesti reprezentacije mogli igrati pred praznim tribinama.

MONACO POSLAO ZRAKOPLOV PO POKRIVAČA
Nikola Pokrivač jedva da se stigao pošteno oznojiti, igrao je u Andori zadnjih 25 minuta ušavši umjesto Ivana Jurića. Ako ništa drugo, Monacov veznjak bit će svjež za klupsku utakmicu idućeg vikenda, a zrakoplov koji su poslali po njega potvrda je da u Kneževini ozbiljno računaju s Varaždincem. Po njega je u Andoru došla limuzina, vozač ga je prebacio do Toulousea, odakle je zrakoplovom otišao u Monte Carlo.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • user_34983 02.04.2009.

    da toliko vike zbog dvije bengalke? pa dosta mi vas je više, dugi niz godimna većina normalnih ljudi u ovoj zemlji trpi vaš huliganizam i loš kućni odgoj. sramota ste za državu, žohari i lijenčine. kupite karte, stalno nešto žicate. dajte nama navijačima da uživamo u nogometu.

  • alo_mačko 02.04.2009.

    sve vam je ovo kriv Marković i Srebrić i ostala gospoda u HR nogometu, pa se vi mislite zašto!

  • dumont 666 02.04.2009.

    ma vidili ste da je to bila torcida..koje bi druge budale osim dalmoša?????????\'

Komentiraj...
Vidi sve komentare