To je to što me zanima!

Hrvatska razbila Ukrajinu usred Zaporožja i plasirala se na Euro!

Nakon šest godina naši će futsal reprezentativci igrati na velikoj sceni! Bit će to 2022. na Euru u Nizozemskoj koje su izborili maestralnom igrom u Ukrajini i velikom pobjedom (7-2)
Vidi originalni članak

Hrvatska futsal reprezentacija plasirala se na Euro u Nizozemskoj! Nakon pobjede protiv Ukrajine u Osijeku (3-2) bili su na koračić do Eura, a sad su naši futsal reprezentativci 'do vrha napunili' mrežu Ukrajinaca (2-7) i potvrdili plasman na veliko natjecanje! Tako su izabranici Marinka Mavrovića nakon četiri utakmice i četiri pobjede gotovo sigurni putnici u Nizozemsku te će dva susreta protiv Danske i Albanije biti samo odrađivanje posla.

Naši su reprezentativci bili odlični na parketu. Doduše, prvih pet minuta bili su malo pogubljeni, ali ubrzo su se vratili i u 9. minuti poveli golom Matoševića. Onda je uslijedila neobjašnjiva 'crna rupa' pa su gosti uspjeli preokrenuti rezultat u 33 sekunde (2-1)! No, rutiner Dario Marinović tad preuzima stvar u svoje noge i u 15. minuti zabija za izjednačenje, a 10 sekundi prije kraja poluvremena ukrajinski golman Cipun isključen je, ali do odmora je rezultat ostao izjednačen (2-2).

MALONOGOMETAŠI OPET U AKCIJI 'Mi stari? To su gluposti. Drugi igraju s 35 i nikome nisu stari'

Ipak, na otvaranju drugog poluvremena povela je Hrvatska golom Marinovića te su iz minute u minutu bili sve bolji, a Marinović je zabio još jedan gol. Uspjeli su naši reprezentativci zabijati i sa svoje polovice, precizni su bili Franco Jelovčić i Davor Kanjuh da bi u posljednjim trenucima utakmice i drugi ukrajinski golman otišao na izlet izvan šest metara te su Ukrajinci autogolom postavili konačnih 7-2 za Hrvatsku!

Nitko ne može stići našu reprezentaciju na prvom mjestu ako ne napravi pravo malo čudo te će to biti prvo veliko natjecanje naših nakon šest godina i Eura 2016. u Srbiji.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • 08.03.2021.

    ne pratim nit me zanima ali bravo dečki samo jako i puno uspjeha vam želim.

  • odcentramalonadesno 08.03.2021.

    Sve izgleda bolje bez onog šminkera na klupi.

  • antikomunist70 08.03.2021.

    Bravo🇭🇷🇭🇷

Komentiraj...
Vidi sve komentare