To je to što me zanima!

Hrvatska skijašica postala teta: 'U prvom potresu začeta, a u drugom rođena. Hvala za nadu'

Hvala ti za nadu mala Zoi. Ime koje te krasi znači život, nosi ga ponosno. Da si zdrava ti želim. Da se budiš znajući zašto ustaješ, napisala je bivša skijašica...
Vidi originalni članak

Dok se Zagreb tresao tijekom utorka, bivša hrvatska skijašica Nika Fleiss postala je tetka. Njen brat Sebastian, naime, dobio je curicu. Objavila je to na Facebooku, a dala joj je simbolično ime vezano za današnji dan.

Djevojčica će nositi ime Zoi koje znači život. To je ono što je uvjerljivo najvrjednije i najbitnije, a to smo mogli i morali shvatiti danas nakon potresa koji je prouzročio brojnu patnju u Petrinji i drugim pogođenim područjima.

- U prvom potresu si začeta, u drugom rođena! Hvala ti za nadu mala Zoi. Ime koje te krasi znači ŽIVOT, nosi ga ponosno. Da si zdrava ti želim. Da se budiš znajući zašto ustaješ. I da imaš sebe radi sebe. I da ne ideš mala ispod zvijezda. Ti si odsad uvijek u mom svemu - objavila je Fleiss u nevjerojatno teškom i stresnom danu za sve Hrvate koji su proživjeli potres.

Podsjetimo, prvi potres zatresao je Zagreb 22. ožujka kada je bio snage 5,5 po Richteru, a glavni grad Hrvatske zatresao se i tijekom utorka kada je potres magnitude 6,3 pogodio Hrvatsku, a epicentar je bio u Petrinji.

Fleiss se sa skijanjem počela baviti s tri godine, a u Svjetskom kupu je debitirala 2002. godine. Nastupila je na olimpijskim igrama u Salt Lake Cityju i Torinu, najbolji rezultat joj je 6. mjesto u Lenzerheideu, a umirovila se 2010. godine.

Nika danas radi kao stručnjakinja za odnose javnošću i često je viđamo kao gošću komentatoricu za vrijeme održava Snježne kraljice.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • Slajzerizer 30.12.2020.

    Ta Nika Fleiss nikad nije bila skijašica,ona se samo tako forsirala i predstavljala jer joj je tata skijaš.Uvijek na natjecanjima je ostajala zadnja ili predzadnja.Vidilo se da nije nadarena nego da se metilja.Uspješni sportaši su samo oni kruha gladni pa imaju motiv,a ovakve curke se vidi da su jele iz srebrne zlice zato nema ni uspjeha.

  • Momentum91 30.12.2020.

    Aaa kad se sjetim Nike Fleiss potpuno sam zaboravio na ovu skijašicu,vazda mi je simpatična bila djevojka :D

  • Vladovladić_1 30.12.2020.

    Koliko je novaca ulupano u ovu šampionku, koliko je koštalo njezino šesto mjesto. Još i sad je uhljebljena.

Komentiraj...
Vidi sve komentare