Obavijesti

Sport

Komentari 13

Hrvatska skijašica postala teta: 'U prvom potresu začeta, a u drugom rođena. Hvala za nadu'

Hrvatska skijašica postala teta: 'U prvom potresu začeta, a u drugom rođena. Hvala za nadu'

Hvala ti za nadu mala Zoi. Ime koje te krasi znači život, nosi ga ponosno. Da si zdrava ti želim. Da se budiš znajući zašto ustaješ, napisala je bivša skijašica...

VIDEO

Dok se Zagreb tresao tijekom utorka, bivša hrvatska skijašica Nika Fleiss postala je tetka. Njen brat Sebastian, naime, dobio je curicu. Objavila je to na Facebooku, a dala joj je simbolično ime vezano za današnji dan.

Djevojčica će nositi ime Zoi koje znači život. To je ono što je uvjerljivo najvrjednije i najbitnije, a to smo mogli i morali shvatiti danas nakon potresa koji je prouzročio brojnu patnju u Petrinji i drugim pogođenim područjima.

- U prvom potresu si začeta, u drugom rođena! Hvala ti za nadu mala Zoi. Ime koje te krasi znači ŽIVOT, nosi ga ponosno. Da si zdrava ti želim. Da se budiš znajući zašto ustaješ. I da imaš sebe radi sebe. I da ne ideš mala ispod zvijezda. Ti si odsad uvijek u mom svemu - objavila je Fleiss u nevjerojatno teškom i stresnom danu za sve Hrvate koji su proživjeli potres.

Snow Queen Trophy

Podsjetimo, prvi potres zatresao je Zagreb 22. ožujka kada je bio snage 5,5 po Richteru, a glavni grad Hrvatske zatresao se i tijekom utorka kada je potres magnitude 6,3 pogodio Hrvatsku, a epicentar je bio u Petrinji.

Fleiss se sa skijanjem počela baviti s tri godine, a u Svjetskom kupu je debitirala 2002. godine. Nastupila je na olimpijskim igrama u Salt Lake Cityju i Torinu, najbolji rezultat joj je 6. mjesto u Lenzerheideu, a umirovila se 2010. godine.

U prvom potresu si začeta, u drugom rođena! Hvala ti za nadu mala Zoi. Ime koje te krasi znači ŽIVOT, nosi ga...

Objavljuje Nika FleissUtorak, 29. prosinca 2020.

Nika danas radi kao stručnjakinja za odnose javnošću i često je viđamo kao gošću komentatoricu za vrijeme održava Snježne kraljice.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!
ZAOSTALA UTAKMICA

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!

Dinamo je u zaostaloj utakmici 5. kola HNL-a pobijedio Varaždin 2-1 golovima Baturine i Vidovića, dok je gostima gol nade dao Drožđek nakon velike pogreške Theophile-Catherinea. Ipak, Varaždinci s igračem manje nisu uspjeli do iznenađenja

ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Ovo je raspored Rijeke i Dinama
DRAMA DO KRAJA

ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Ovo je raspored Rijeke i Dinama

Još šest kola ostalo je do kraja sezone, a Rijeka i Dinamo sastat će se na Rujevici u 33. kolu. Susret koji bi mogao odrediti puno toga u utrci za naslov
Real Madrid u drami izbacio  Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale
ČETVRTFINALE LIGE PRVAKA

Real Madrid u drami izbacio Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale

Real Madrid izborio je polufinale Lige prvaka nakon što je u lutriji penala bio bolji od Manchester Cityja, a hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Mateo Kovačić promašili su penale za svoje momčadi