To je to što me zanima!

Hrvatska 'skočila' s 18. na 16. mjesto na novoj Fifinoj ljestvici

Hrvatska je nakon pobjede i remija protiv Islanda napredovala za dva mjesta na novoj Fifinoj ljestvici najboljih svjetskih momčadi. Prva je i dalje Španjolska s 1507 bodova
Vidi originalni članak

Nakon dolaska Nike Kovača na klupu reprezentacije te remija i pobjede protiv Islanda, hrvatska nogometna reprezentacija napredovala je dva mjesta na novoj Fifinoj ljestvici najboljih reprezentacija.

Hrvatska je tako od ovog tjedna 16. reprezentacija svijeta s 971 bodom. Vrh ljestvice i dalje drži Španjolska, svjetski i europski prvak. Iza Španjolaca su Njemačka, Argentina i Kolumbija. Domaćin Svjetskog prvenstva Brazil vratio se među najboljih 10, a napredovao je i Portugal nakon dvije pobjede protiv Švedske u dodatnim kvalifikacijama. Ronaldova reprezentacija sada je peta na ljestvici.

Iz najboljih 10 ispale su Belgija i Engleska, a iza Hrvatske sada je ponovno Bosna i Hercegovina koja je 21. reprezentacija svijeta. Zanimljivost je i kako je Ukrajina jedina reprezentacija među 20 najboljih koja se nije plasirala na SP.

Idi na 24sata

Komentari 46

  • anđelčić_1 28.11.2013.

    Šteta što ne idete na Mondial zbog ustaških pokliča na vašim stadionima :-)

  • strmi007 28.11.2013.

    Pa to je negdje i realno,možda max 12

  • RobertPlat 28.11.2013.

    Pa lakse je doci sa 30-og na 10-to mjesto nego ispasti iz top 10 pa se kasnije vracati.. Cak i da dobijes Luksemburga i recimo Maltu, ti dobijas bodove al ti se brisu tamo neke 2 utakmice gdje si uzeo i vise bodova, sto znaci da nebitno sto si pobjedio, ti gubis bodove

Komentiraj...
Vidi sve komentare