To je to što me zanima!

Hrvatska tenisačica prodala je mjesto na koži na online aukciji

Oleksandra Olijnikova (20) je na nesvakidašnjoj aukciji 'prodala komad svog tijela' sretnom kupcu na aukciji, a on je za to dao malo više od pet tisuća dolara. Mjesto se nalazi na desnoj nadlaktici
Vidi originalni članak

U sportskim krugovima počela je rasti mogućnost da si 'priuštite nešto posebno'. Ovaj put nije riječ o dresu, druženju ili nečem trećem, već o komadu kože, odnosno prostoru na koži kojeg je hrvatska tenisačica Oleksandra Olijnikova (20) prodala na NFT-ovoj online aukciji.

Radi se o prostoru 15 cm x 7.5 cm na desnoj nadlaktici na koje će kupac moći tetovirati nekakvu poruku (iznimka su ekstremističke poruke ili pak reklama neke kladionice/kasina) ili će moći 'sačuvati' prostor te ga kasnije prodati. 

- Nosit ću vašu poruku ili umjetnički izraz na svaki teniski teren na kojem ću zaigrati. Kako imam tek 20 godina i moja karijera je u uzlaznoj putanji, vjerujem da će to biti na najvećim teniskim terenima na svijetu - riječi su hrvatske tenisačice, stoji u objavi Sportica 

Tenisačica koja je trenutno 658. na WTA listi već ima nekoliko tetovaža na tijelu, a mogla bi dobiti novu. Valja istaknuti da je riječ o stranici na kojoj se kupuje kriptovalutama pa će i ova kupnja biti izvršena na taj način. Tokene su počele prodavati mnoge zvijezde iz svijeta glume i glazbe, a sad se NFT okrenuo i na sportski svijet.

Tako je umirovljeni UFC-ov prvak lake kategorije Khabib Nurmagomedov (32, 29-0) omogućio kupnju nekoliko svojih tokena, a neki od njih omogućuju i upoznavanja 'dagestanskog orla', a tko zna, možda se i Khabib odluči na neki radikalniji potez poput ovog Oleksandrinog.

Idi na 24sata

Komentari 38

  • TennisFan247 03.04.2021.

    ***Admin*** Postovani, molimo vas iskljucite CAPS LOCK kao ostali korisnici na portalu. Lp, Admin

  • 03.04.2021.

    Koja Hrvatica wtf??

  • sarcasmo 02.04.2021.

    nije baš?

Komentiraj...
Vidi sve komentare