To je to što me zanima!

'Hrvatska? To nam je 'najlakša' utakmica, a na Poljudu nemaju statistiku koja zastrašuje...'

Jasno, nije u pitanju nikakvo podcjenivanje, dapače, iz razloga što, takoreći, nemaju što izgubiti na terenu svjetskih viceprvaka jer za njih je Hrvatska prva u redu na putu do Katara
Vidi originalni članak

Slovenija večeras od 20:45 gostuje na Poljudu, ali malo se danas toga među slovenskim medijima može pročitati o utakmici s Hrvatskom. Uglavnom su susjedi prenijeli obje službene konferencije, s tek pokojim tekstom van toga.

Uglavnom, Slovenci su utakmicu s Hrvatskom prozvali njima najlakšom u ovom kvalifikacijskom ciklusu. Jasno, nije u pitanju nikakvo podcjenivanje, dapače, iz razloga što, takoreći, nemaju što izgubiti na terenu svjetskih viceprvaka jer za njih je Hrvatska prva u redu na putu do Katara.

HRVATSKA VS. SLOVENIJA Zbog Slovenaca skoro nismo ni otišli u Francusku, Ćiri zaprijetili otkazom, Pršo im uništio snove

- Sloveniju čeka "najlakša" utakmica ove godine, kod prvog favorita skupine - navodi Delo uz dodatak:

- Bodovi u susjedskom derbiju značili bi dvostruko.

RTV Slovenija, pak, potencira slab učinak Hrvatske na Poljudu.

- Oko 20.000 navijača nastojat će stvoriti sličnu atmosferu kao prije dvije godine protiv Mađarske na punom stadionu, ali ukupna statistika Hrvatske na Poljudu ne zastrašuje. Pobijedili su tek dvaput uz sedam remija i pet poraza. No igrali su uglavnom protiv najboljih reprezentacija.

UŽIVO OD 20:45 Evo gdje gledati susjedski derbi Hrvatske i Slovenije na Poljudu

Također, Slovenci se hrabre i činjenicom da izbornik Matjaž Kek nije izgubio na Poljudu kada je gostovao s Rijekom.

- Hrvati se dobro sjećaju njegovih uspjeha, nikad nije izgubio ondje Jadranski derbi, a dokazao se u prvoj utakmici Hrvatske i Slovenije kada je nadmudrio Dalića - podsjeća Siol.

Istaknuli su Slovenci i kritike javnosti s kojima se Dalić nosi zbog neuvjerljive igre reprezentacije, a podvukli nisu napad, već nedostatak agresivnosti u veznom redu...

Idi na 24sata

Komentari 47

  • 07.09.2021.

    Dobro, s jedne strane su u pravu.Mi na žalost nismo na onom nivou,ne igramo dobro, a na Poljudu realno i nismo odigrali neke hvale vrijedne utakmice.Bit će to tvrda i teška utakmica,Kek će znati kako postaviti momčad,a hoćemo li mi imati takvo znanje na klupi,to je upitno jer je Dalic pogubljen već duže vrijeme.

  • komentator Luka 07.09.2021.

    statistiku ili svastiku

  • Bakaprase 07.09.2021.

    Ovi se Slovenci uvijek uzdizu treba im pet komada utrpati.

Komentiraj...
Vidi sve komentare