To je to što me zanima!

Hrvatska U19 remijem protiv Srbije ušla u četvrtfinale SP-a

U vrlo izjednačenoj utakmici hrvatski rukometaši do 19 godina odigrali su 22-22 protiv Srbije u 5. kolu što im je bilo dovoljno za drugo mjesto i plasman u drugi krug
Vidi originalni članak

Hrvatski rukometaši plasirali su se u četvrtfinale Svjetskog prvenstva za igrače do 19 godina starosti. U 5. kolu skupine A odigrali su neodlučeno 22-22 protiv Srbije što im je bilo dovoljno za drugo mjesto i plasman u drugi krug...

U vrlo izjednačenoj utakmici u argentinskoj Mar de Plati Hrvatska je na poluvremenu imala pogodak prednosti (11-10). U nastavku su izabranici Silvija Ivandije u nekoliko navrata imali vodstvo od tri gola, ali Srbi su u samoj završnici izborili remi koji im, međutim, nije bio dovoljan za četvrtfinale.

Hrvatskoj je na koncu pomogao i kasniji remi Švedske i Slovenije (30-30). Da su Slovenci slavili s pogotkom razlike, zatvorio bi se krug između tri momčadi i naša bi reprezentacija ispala. Ovako je zauzela drugo mjesto iza Šveđana i u četvrtfinalu će u srijedu igrati protiv prvoplasirane momčadi iz skupine B, Francuske ili Egipta.

U dvoboju protiv Srbije najefikasniji je u hrvatskim redovima s osam golova bio Stipe Mandalinić, sedam je dodao Ante Kaleb.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • GOSPODIN_2 16.08.2011.

    bravo decki ajmo po naslov

  • GutiDeCrackovia 16.08.2011.

    Stvarno je sramota da je tijekom cijelog ovog prvenstva u našim medijima izašao samo jedan ili dva članka o našim mladim rukometašima, dok se jedne te iste vijesti stalno ponavljaju, kao sad Pranjić ili sveprisutni Modrić i njegovi nepostojeći milijunski transferi. Obratite pozornost na ove mlade dečke, oni su naša budućnost, a potpora im sigurno neće škoditi. Vidjet ćete ih za koju godinu, kad budu rukometna velesila, ali i sad im treba podrška i ljudi bi željeli znati nešto o njima, a ne stalno jedno te isto. Dečki rasturite!!! Dominik, I <3 U.

  • glumac73 16.08.2011.

    bravo stipe....

Komentiraj...
Vidi sve komentare