To je to što me zanima!

Hrvatska zastava osvanula u centru Dohe! Velika podrška 'barakudama' uoči finala...

Hrvatski vaterpolisti u subotu igraju finale SP-a protiv Italije, a dašak Lijepe naše se u centru Dohe pojavio uoči utakmice
Vidi originalni članak

U Katru se kuju najveće hrvatske medalje! U prosincu 2022. godine 'vatreni' su se okitili svjetskom broncom, a sada naši vaterpolisti u Dohi love zlato. Hrvatska u subotu od 15.30 igra finale Svjetskog prvenstva u vaterpolu protiv Italije, a dan uoči utakmice se u Dohi osjetio dašak Lijepe naše u znak podrške našim vaterpolistima.

U samom centru Dohe, na tehnički najmodernijem tornju u gradu zavijorila se hrvatska zastava s porukom Barakudama i potporom za sutrašnje finale!

Na novoizgrađenoj zgradi Burj Al Mana, koja je u funkciji tek nekoliko mjeseci, hrvatska je reprezentacija jedina dobila potporu u obliku digitalne projekcije s porukom "Good luck Barakude!" (Sretno, Barakude) i "Good luck Croatia" (Sretno, Hrvatska)! Cijela Doha bila je osvjetljena projekcijom hrvatske zastave i kockica porukom podrške za sutrašnje finale. 

Sve to pod dirigentskom palicom Omara Šačiragića, zagrepčanina s katarskom adresom. U tome mu je pomogla obitelj Al Mana koji su ujedno i vlasnici tornja te veliki ljubitelji hrvatskog sporta. Vizuale je izradio Jason Kovac, široj publici poznat kao nositelj Guinessovog rekorda u plovidbi s najvećom zastavom na svijetu, dok je uz projekt stalo i Hrvatsko veleposlanstvo u Dohi na čelu s veleposlanikom Dragom Lovrićem. 

Imaju 'barakude' i svoju podršku u Dohi, a vjerujemo da će im to biti veliki motiv uoči samog finala. Iako veći motiv od borbe za zlato ni ne postoji. Idemo po njega!

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Puno volim Hrvatsku 17.02.2024.

    Mi Hrvati smo mali, ali smo veliki, odnosno, hoću reći, nismo više mali, ali smo dosta veliki da ne budemo mali'

  • Slajzerizer 17.02.2024.

    Sve je super ali da je Tucak još trener to mi ne ide u glavu nikako.Sva sreća što na svijetu vaterpolo igra 4-5 država Max pa smo uvijek ili drugi ili šesti.

  • Mr. White 16.02.2024.

    Ajmo HRVATSKA!! 💪💪💪🇭🇷🇭🇷🇭🇷

Komentiraj...
Vidi sve komentare