To je to što me zanima!

'Hrvatski' Ademar Leon pobijedio i ostaje drugi

Do 11. pobjede u španjolskom prvenstvu došli su rukometaši Ademara iz Leona. U dvoboju 14. kola pobijedili su na svom parketu Octavio Piliotes
Vidi originalni članak

Do 11. pobjede u španjolskom prvenstvu došli su rukometaši Ademara iz Leona. U dvoboju 14. kola pobijedili su na svom parketu Octavio Piliotes 31-26. Denis Buntić u pobjedu svoje momčadi ugradio je četiri pogotka, dok je Damir Bičanić zatresao mrežu tri puta. Igor Kos dodao je dva pogotka, a Mirko Alilović nije obranio ni jedan udarac. Imao je priliku samo pri jednom sedmercu. Rus Denis Krivočljikov bio je najbolji u redovima Ademara sa šet golova i stopostotnim šutom. Nikola Prce za goste je zabio četiri gola.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • andro 1982 14.12.2008.

    Gospodine LINO!Šta vam još treba da shvatiš da je Denis Buntić jedina prava zamjena za Peru Metličića!?Sa takim razmišljanjem nemojte se previše nadati naslovu na SP u Lijepoj Našoj!Jer u sportu je jedino pravilo mora igrati najbolji mogući igrač a ne ko se vama više sviđa!To je vaša jedina greška jer sa ovakom reprezentacijom moglo se kud i kamo više osvojiti!

Komentiraj...
Vidi sve komentare