To je to što me zanima!

Hrvatski borac Antun Viličić ide po svjetsku titulu do 75 kg

Antun Viličić (29) u subotu se s Redouaneom Derrasom bori za naslov svjetskog prvaka u savate boksu. Priredba u Francuskoj počinje u subotu u 19 sati...
Vidi originalni članak

Bivši svjetski prvak Goran Borović u lipnju je otišao u mirovinu, a sad se za naslov svjetskog prvaka u savate boksu bori njegov “pulen” Antun Viličić (29). Goran je dvaput bio svjetski prvak u savate boksu, sad je red na Antuna.

Viličić će se u subotu u Francuskoj boriti s domaćim borcem Redouaneom Derrasom za titulu svjetskog prvaka. Riječ je o tituli seniorskog prvaka svijeta do 75 kilograma, Antunu je ovo najveća prilika u karijeri.

- Nikad se dosad nisam borio za svjetsku titulu. Francuz je odličan borac, dosta smo slični. Ja jednako dobro radim nogama i rukama, za meč će biti ključno tko će prije uspjeti nametnuti svoj ritam - kaže Antun.

Priredba u Francuskoj počinje u subotu u 19 sati, meč našeg borca na rasporedu je malo kasnije, a za dolazak na megdan Francuzu Antun je morao proći i kvalifikacije.

- U lipnju sam bio na kvalifikacijama u Francuskoj. Izgubio sam jedan meč, a onda dobio četiri zaredom - dodaje Antun Viličić, koji je višestruki hrvatski prvak u savate boksu, a odličan je i u kickboxingu.

Borba za titulu svjetskog prvaka planirana je u pet rundi po dvije minute. Sigurno je da će Antunu od velike pomoći u Francuskoj biti trener Goran Borović, koji iza sebe ima desetke ovako teških i važnih mečeva.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Caki_1 03.10.2015.

    Ajde Tonci prijatelju razvali ga.jos da ima di na televiziji bilo bi dobro

  • vzboy 02.10.2015.

    ajmo Varazdinec! sretno

  • geonosian2912 02.10.2015.

    Sretno i do pobjede Antune. Dobro za 24 sata da malo prate i ne tako popularne sportove.

Komentiraj...
Vidi sve komentare