To je to što me zanima!

Hrvatski gorostas u Hamburgu ide po 15. pobjedu u karijeri...

Hrvatski boksač Agron Smakići potpisao je ugovor s Universum Box Promotionsom, nekoć ponajvećom svjetskom promotorskom kućom. Čak 198 centimetara visoki teškaš sprema se za meč u Hamburgu
Vidi originalni članak

Zagrepčanin Agron Smakići (29) na sjajan način nastavlja graditi svoju uspješnu boksačku karijeru. U profesionalnoj karijeri već ima 14-0 i trenutno je 124. teškaš prema BoxRecu. Treći je hrvatski teškaš na toj ljestvici iza Filipa Hrgovića i Petra Milasa

Smakići se nije borio godinu dana, ali priliku za to imat će 7. rujna u Hamburgu protiv još uvijek nepoznatog protivnika. Na svom je Instagramu Agron podijelio zanimljivu vijest:

- Dragi prijatelji, vrlo mi je drago što mogu najaviti da sam od sada dio Universum Box Promotionsa. Siguran sam da zajedno možemo ostvariti velike stvari. Želio bih zahvaliti svom timu i svima ostalima koji su me podupirali - poručio je Smakići.

Inače, Universum Box Promotions nekoć je bila najveća promotorska kuća u Njemačkoj. Pod njihovom je kapom nastupao i naš proslavljeni boksač Stipe Drviš, bivši svjetski prvak. 

Upala je ta kuća u financijske probleme, ali sada ima novog menadžera i u kombinaciji s njemačkom TV kućom ZDF-om vraća se na velika vrata u svijet boksa.

Smakići pažnju plijeni svojim isklesanim tijelom. Visok je 198 centimetara i ima 110 kilograma mišića, a čak je 86% svojih mečeva završio nokautom.

 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • biberrr 04.09.2019.

    Naprijed Agron! Ovo je već treći Hrvat teškaš koji će napraviti veliku karijeru i ubrzo stići u Top 20. Hrga,Milas i Agron...imamo talenata na bacanje!

  • japanokinez 03.09.2019.

    Tamo gdje je bio Drviš ništa čudno šta su propali. Kada se sjetim kukavice Drviša u Areni kako je Vaso njegov očuh cvilio pored ringa dok je Drviš bježao i zavlačio se u mišju rupu koju nije mogao naći, osramotio je pulski boks za vijeke vjekova.

  • istarski buškarin 31.08.2019.

    Ajmo Agiiii,najjači si.albansko/hrvatski stroj...konačno vise da spomenu pravi talent i nekoga tko vrijedi u boksu na našim prostorima!

Komentiraj...
Vidi sve komentare