To je to što me zanima!

Hrvatski heroj protiv Bahreina: Obrana je pucala na sve strane

Nakon pobjede protiv Bahreina i remija Norveške i Danske, hrvatski rukometaši danas protiv četvrte reprezentacije Europe trebaju bilo kakvu pobjedu da bi izborili OI
Vidi originalni članak

Nismo bili maksimalno fokusirani na protivnika, znali su igrači da je Bahrein 'slabiji' od njih i tako su krenuli u utakmicu. No u drugom poluvremenu smo shvatili da moramo promijeniti odnos i sve je završilo kako treba, rekao je nakon visoke pobjede protiv Bahreina izbornik Željko Babić.

Iako 33-22 izgleda uvjerljivo, hrvatski rukometaši ponovno su nam priuštili dramatične minute u prvom poluvremenu. Bahrein je vodio većinu susreta i 'kauboji' su mogli biti sretnji remijem na poluvremenu. Sam izbornik otkrio je da je bilo grubih riječi i povišenih tonova u svlačionici na poluvremenu, a to je očito upalilo jer u drugi dio ušla je neka potpuno drugačija Hrvatska. Ona na kakvu smo naviknuti.

- Prvo poluvrijeme smo igrali malo lošije, bilo je dosta tehničkih pogrešaka, obrana nam je pucala na sve strane. No na poluvremenu smo se skupili i drugi dio odradili puno bolje. To drugo poluvrijeme nam treba biti ogledalo, a ne ono loše prvo - rekao je hrvatski junak Ivan Pešić koji je obranio čak 18 udaraca Bahreina te bio igrač utakmice.

U takvom izdanju trebat ćemo ga i danas protiv Norveške (18 sati).

Idi na 24sata

Komentari 21

  • Ja Zmaj 10.04.2016.

    Sada kad na konačno golmani brane...odbrana pušta na sve strane.. E sad..ili trener ne zna ju postaviti ili igrači jednostavno ne mogu odigrati bolje od ovoga. Kako god,danas će se vidjeti. Puno sreće i šta bude.

  • SamoJedanPoljubac 10.04.2016.

    Pesic je apsolutno u pravu,obrana je nas najveci problem na ovom turniru.Napad jos kako tako funkcionira,ali obrana je jedna velika rupa.Tko je pratio nasa posljednja dva turnira to je mogao primjetiti.Ocito je da Babic ne zna postaviti obranu i na pravi nacin motivirati igrace.Molim one slijepce u HRS-u da konacno progledaju i za izbornika dovedu Veselina Vujovica.Samo pogledajte sto je on uspio napraviti od jednog u europskim okvirima prosjecnog Zagreba,a i od Slovenije.

  • ZombiGrill 10.04.2016.

    Ma svaji puta se mučimo sa slabijim protivnicima pa onda igramo sa jačima puno bolje. I na euru smo u prvoj tekmi jedva slomili bjeloruse...pa i norvežani su se mučili 50min sa bahreinom. Ja vjerujem u pobjedu

Komentiraj...
Vidi sve komentare