To je to što me zanima!

Hrvatski hokejaši pobijedili su Srbiju! 'To je emotivan susret'

Bila je to teška i emotivna utakmica za dečke, ali na kraju smo zadovoljni. Primili smo gol odmah na početku zadnje trećine, ali uspjeli smo vratiti ritam i minutu i pol prije kraja zabiti za pobjedu, kaže trener Franjković
Vidi originalni članak

Hrvatska juniorska reprezentacija u hokeju na ledu bila je bolja od reprezentacije Srbije rezultatom 2-1 (0-0, 1-0, 1-1) i ostvarila prvu i vrijednu pobjedu na turniru. Mladi hokejaši, nošeni potporom 1500 gledatelja, odigrali su hrabro i odgovorno i zasluženo pobijedili.

Golove za Hrvatsku postigli su Sven Paulović i Dominic Rene Čanić. Trener Alan Franjković bio je zadovoljan igrom i pobjedom.

- Bila je to teška i emotivna utakmica za dečke, ali na kraju smo zadovoljni. Malo smo pali u igri nakon što smo primili gol odmah na početku zadnje trećine, ali uspjeli smo vratiti ritam i minutu i pol prije kraja zabiti za pobjedu.

Nažalost, prvi golman Domagoj Troha ozlijedio se u zadnjoj trećini.

- Žalio se na bolove u koljenu, ali još ne znamo o čemu se točno radi. Znat ćemo više nakon pregleda. Luka Goršić ga je odlično zamijenio - rekao je Franjković.

Sutra Hrvatska igra s Nizozemskom, također u 20:00 sati. Nizozemska je danas s Kinezima pokazala veliku kvalitetu; fizički su jaki i morat ćemo imati isti ritam. Neće biti lako, ali dat ćemo svoj maksimum.

Prvog dana IIHF SP U18 IIB, odigrane su još dvije utakmice. Prvenstvo su otvorili Španjolska i Island, a Španjolci su pobijedili 8-3 (6-0, 1-2, 1-1). Utakmica Kine i Nizozemske bila je neizvjesna do samog kraja.

Kao najveća nepoznanica prvenstva, Kina je pokazala visoku kvalitetu, ali su posustali u zadnjim trenucima utakmice. U trećoj trećini vodili su 5-4 i 30 sekundi prije kraja Nizozemska je izjednačila. Igrali su se produžeci bez pogodaka pa su utakmicu odlučili penali i u konačnici je Nizozemska pobijedila 5-6 (1-2, 3-1, 1-2, 0-0, 0-1).

Idi na 24sata

Komentari 3

  • domza33 25.03.2018.

    tako se pobjeđuje srbija,voljom i željom bet respekta.....

  • PLAVA_LJUBLJANA 25.03.2018.

    **** Admin**** Poštovani, molimo vas da isključite CAPS LOCK kao i svi ostali komentatori na portalu. Lp

  • MateCro 25.03.2018.

    Bravo!

Komentiraj...
Vidi sve komentare