Obavijesti

Sport

Komentari 3

Hrvatski hokejaši pobijedili su Srbiju! 'To je emotivan susret'

Hrvatski hokejaši pobijedili su Srbiju! 'To je emotivan susret'
3

Bila je to teška i emotivna utakmica za dečke, ali na kraju smo zadovoljni. Primili smo gol odmah na početku zadnje trećine, ali uspjeli smo vratiti ritam i minutu i pol prije kraja zabiti za pobjedu, kaže trener Franjković

VIDEO

Hrvatska juniorska reprezentacija u hokeju na ledu bila je bolja od reprezentacije Srbije rezultatom 2-1 (0-0, 1-0, 1-1) i ostvarila prvu i vrijednu pobjedu na turniru. Mladi hokejaši, nošeni potporom 1500 gledatelja, odigrali su hrabro i odgovorno i zasluženo pobijedili.

Golove za Hrvatsku postigli su Sven Paulović i Dominic Rene Čanić. Trener Alan Franjković bio je zadovoljan igrom i pobjedom.

- Bila je to teška i emotivna utakmica za dečke, ali na kraju smo zadovoljni. Malo smo pali u igri nakon što smo primili gol odmah na početku zadnje trećine, ali uspjeli smo vratiti ritam i minutu i pol prije kraja zabiti za pobjedu.

Nažalost, prvi golman Domagoj Troha ozlijedio se u zadnjoj trećini.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Žalio se na bolove u koljenu, ali još ne znamo o čemu se točno radi. Znat ćemo više nakon pregleda. Luka Goršić ga je odlično zamijenio - rekao je Franjković.

Sutra Hrvatska igra s Nizozemskom, također u 20:00 sati. Nizozemska je danas s Kinezima pokazala veliku kvalitetu; fizički su jaki i morat ćemo imati isti ritam. Neće biti lako, ali dat ćemo svoj maksimum.

Prvog dana IIHF SP U18 IIB, odigrane su još dvije utakmice. Prvenstvo su otvorili Španjolska i Island, a Španjolci su pobijedili 8-3 (6-0, 1-2, 1-1). Utakmica Kine i Nizozemske bila je neizvjesna do samog kraja.

Kao najveća nepoznanica prvenstva, Kina je pokazala visoku kvalitetu, ali su posustali u zadnjim trenucima utakmice. U trećoj trećini vodili su 5-4 i 30 sekundi prije kraja Nizozemska je izjednačila. Igrali su se produžeci bez pogodaka pa su utakmicu odlučili penali i u konačnici je Nizozemska pobijedila 5-6 (1-2, 3-1, 1-2, 0-0, 0-1).

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Hajduk ostao bez dvojice igrača zbog pozitivnog testa na covid
UOČI NASTAVKA PRVENSTVA

Hajduk ostao bez dvojice igrača zbog pozitivnog testa na covid

Nogometaši pozitivni na korona virus nisu bili u kontaktu s ostatkom momčadi, kažu s Poljuda nedugo nakon što je HNS izvijestio o pozitivnim slučajevima među U-21 reprezentativcima

Neuništivi Boraska: Spremniji sam nego mladić! Što je iduće? E sad bih mogao na Ironman...
TEK MU JE 50 GODINA

Neuništivi Boraska: Spremniji sam nego mladić! Što je iduće? E sad bih mogao na Ironman...

Dva tjedna prije svog 50. rođendana, naš proslavljeni veslač Igor Boraska osvojio je u osmercu Mladosti zlato na prvenstvu Hrvatske. Boraska je sudionik ljetnih i zimskih OI, istrčao je maraton....
NBA zvijezda teška 120 milijuna dolara igra golf u Splitu...
D'ANGELO RUSSELL

NBA zvijezda teška 120 milijuna dolara igra golf u Splitu...

''Kontaktirala nas je turistička agencija i pitala koju marku štapova i rukavica imamo za iznajmljivanje i možemo li rezervirati termin za četiri osobe koje bi došle odigrati partiju golfa. Nismo znali o kome je riječ...''