To je to što me zanima!

Dinamo u trećem pretkolu LP-a čeka Sutjesku ili ponovno Šerif

"Modri" će u trećem pretkolu Lige prvaka igrati protiv pobjednika utakmice Šerifa iz Moldavije i Sutjeske iz Crne Gore. Dinamo je jednom izbacio Šerif, a jednom ispao
Vidi originalni članak

Dinamo je saznao mogućeg protivnika u 3. pretkolu Lige prvaka. Bit će to moldavski Šerif ili crnogorska Sutjeska. U prvoj utakmici 2. pretkola Lige prvaka Šerif i Sutjeska u Moldaviji odigrali su 1-1, uzvratna utakmica je u Crnog Gori.

Nakon nje će Dinamo saznati protivnika u 3. pretkolu. Naravno, "modrima" preostaje odraditi posao protiv luksemburškog Fola Escha u uzvratnoj utakmici 2. pretkola Lige prvaka. Prvu je utakmicu Dinamo dobio 5-0, uzvrat je u Zagrebu sljedeći tjedan.

Moguć treći okršaj protiv Šerifa

"Modri" su već dvaput igrali protiv moldavskog Šerifa. Prvi put su 2010. godine izvukli Šerif. Obje su utakmice završile 1-1, a Moldavci su prošli na penale u Zagrebu. 

Drugi put Dinamo je igrao protiv Šerifa prošle godine. Ovoga puta "modri" nisu dopustili iznenađenje. Dinamo je bio uvjerljiv i s ukupnih 5-0 izbacio je Šerif. U Moldaviji je bilo 1-0, u Zagrebu 4-0. 

Dinamo će prvu utakmicu 3. pretkola Lige prvaka protiv Šerifa ili Sutjeske igrati na Maksimiru 30/31 srpnja , a uzvrat 6/7 kolovoza u Moldaviji ili C. Gori.

Sutjeska se zvala Hajduk

Sutjeska je osnovana 1927. godine. Ime kluba tad je bilo Hajduk SK. Prije Drugog svjetskog rata ime kluba promijenjeno je u SK Hercegovac. Potom je 1945. godine ponovno promijenila ime u Sutjesku.

Prema Transfermarktu Sutjeska vrijedi 1,400.000 eura. 

Usporedbe radi, Dinamo je prema Transfermarktu procijenjen na 35,750.000 eura.

Idi na 24sata

Komentari 103

  • okultis 20.07.2013.

    Tko god bio s druge strane, zvao se on šerif,mangup,,samuraj ishod je poznat. Dinamo prolazi dalje... Dinamo može bez nas, ali mi ne možemo bez Dinama..Vidimo se na tribinama...

  • Mozilla 19.07.2013.

    ma đaba vi komentirate, svađate se tu hajduk će proći makedonce kao i rijeka i lokosi, a onda jedan po jedan ladno ispadaju kao i svake godine, eventualno dinamo sigurno ide u el, ako ne u lp!

  • conflict 19.07.2013.

    dinamo prolazi ovo sigurno,jaci je dinamo nego prosle god sigurno,a i da sammir ode mislim da bi trebalo izborit ligu prvaka jer realno sammiru je prosla sezona bila jedna od losijih,jedino bi nam falili njegovi bljeskovi,al sad je tu el soudani tu,igrac koji jednim potezom moze rijesit utakmicu

Komentiraj...
Vidi sve komentare