To je to što me zanima!

Hrvatski reprezentativac Jaleen Smith novi je igrač Partizana

Smith je od početka sezone igrao za Virtus iz Bologne, ali je raskinuo ugovor, a zatim promijenio menadžersku agenciju kako bi potpisao za Partizan
Vidi originalni članak

Hrvatski reprezentativac Jaleen Smith (29) novi je igrač beogradskog Partizana. Kako se pisalo prethodnih dana, Smith je danas potpisao ugovor sa "crno-belima", što je potvrđeno iz kluba. Jaleen Smith je potpisao ugovor do kraja sezon i igrat će s brojem 0 na dresu.

DRUGI PORAZ ZA REDOM Srpski mediji: Božić pred Božić srušio Partizan! Sramotan poraz

Amerikanac, koji igra za hrvatsku reprezentaciju, pojačat će konkurenciju na bekovskim pozicijama, budući da pokriva i "jedinicu" i "dvojku". Partizanu je potrebno pojačanje s obzirom na ozljedu Alekse Avramovića.

Smith je od početka sezone igrao za Virtus iz Bologne, ali je raskinuo ugovor, a zatim promijenio menadžersku agenciju kako bi potpisao za Partizan. 

VELIKA POBJEDA Božićna senzacija u Višnjiku: Zadar slavio protiv Partizana

Prije boravka u Italiji, Amerikanac je igrao za Albu i Ludwigsburg u Njemačkoj. U posljednjoj euroligaškoj utakmici za Virtus prije dva tjedna ubacio je 10 koševa, uz tri skoka, dvije ukradene lopte i jednu asistenciju.

Dres Partizana ranije su od Hrvata nosili Danko Cvjetićanin (1980. - 1985.) i Ivo Nakić (1983. - 1986.). Smith je tako postao prvi igrač s hrvatskom putovnicom u redovima Partizana od osamostaljenja Hrvatske. 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • vule76 24.12.2023.

    Došo čovik svojoj braći 🤣

  • Nikobari 24.12.2023.

    Ne mogu oni ni zamisliti košarku bez nas Hrvata.

  • bedak11 24.12.2023.

    Jel ovo prvi hrvat u partizanu u zadnih 10-20 godina, i vise?

Komentiraj...
Vidi sve komentare