To je to što me zanima!

Rok: Srbi su jedna od najboljih ekipa Europe u 20-25 godina

Hrvatski reprezentativac Rok Stipčević objavio je na Twitteru kakko Srbe smatra najboljom košarkaškom reprezentacijom u posljednjih četvrt stoljeća, a u komentarima podijelio pratitelje...
Vidi originalni članak

Košarkaška reprezentacija Srbije obara sve ispred sebe na Svjetskom prvenstvu u Kini. Bez imalo problema prošla je u drugi krug i tako obranila titulu jednoga od favorita za medalju. 

ARGENTINA DOBILA RUSIJU Španjolci se provukli s Iranom, Kina završila nastup na SP-u

'IMAO SAM PLAN 6 MJESECI' Aco Petrović: MVP Giannis? Pa moj mu je igrač isprašio guz***

Angola,  Filipini, Italija. To je bio redoslijed momčadi koje su poklekle pred sastavom Aleksandra Đorđevića. To je bilo dovoljno da hrvatski reprezentativac, Rok Stipčević, bez dileme napiše tko je za njega najbolja momčad Europe 21. stoljeća,  a možda i duže.

- Ova Srbija je jedna od najboljih, ako ne i najbolja europska reprezentacija u posljednjih 20-25 godina. Točka - stoji u objavi na njegovom Twitteru. 

Idi na 24sata

Komentari 53

  • Sumpy7 05.09.2019.

    Neznam zasto nitko ne spominje Francuze... Po meni su oni tu uz Srbe, Amere i Litvance... Spanjolci propali totalno...

  • drakula1985 05.09.2019.

    Srbija je dobra ali tko imalo prati kosarku zna da je španjolska oz 2012 te godine naj bolja europska ekipa zadnjih 20 godiina i to ubjedljivo. Izgubili su finale tada od Amerike u zadnjim minutama 107:100 je zavrsilo. Ali od kakve amerike ( durant, lebron, harden, braynt,lav, pol,davis, entoni , vestrbruk itd ) znači naj bolja amerika ikada poslje one sa jordanom. Ta španjolska bi ovu srbiju 20+

  • 05.09.2019.

    Da nam ti nisi rekao mi bi umrli u neznanju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare