To je to što me zanima!

Hrvatski rukometaši osvojili zlato: Demolirali su Francuze!

Hrvatski kadeti su u vječnom rukometnom klasiku pobijedili vršnjake iz Francuske 39-32. Nisu ih samo pobijedili, već u potpunosti izdominirali i razbili
Vidi originalni članak

Hrvatski rukomet posljednjih je godina zapao u krizu. Kauboji ne pružaju partije kakve priželjkujemo, a na medalje više nitko ni ne pomišlja. Sadašnjost baš nije bajna, ali je budućnost itekako blistava. Dok se oni najstariji muče, Hrvatska redovito u mlađim kategorijama bere medalje i dokazuje kakvi se biseri stvaraju u hrvatskom rukometnom bazenu.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Hrvatska kadetska reprezentacija je u tišini otišla na Mediteransko prvenstvo u Tunisu, a naši rukometaši se od tamo vraćaju sa zlatnom medaljom. Izabranici Krešimira Ivankovića su u vječnom rukometnom klasiku pobijedili vršnjake iz Francuske 39-32. Nisu ih samo pobijedili, već u potpunosti izdominirali i razbili. Razlika je mogla biti i još veća. 

Zlatni kadeti su u skupini pobijeđivali Rumunjsku, Egipat i Španjolsku. Već jednom su se susreli s Francuzima, kada su remizirali u skupini, što je očito bilo tek zagrijavanje za finale. U polufinalu su pobijedili Tunis 28-22 da bi potom u finalu pokazali moć protiv Francuske. 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • simri 30.04.2023.

    Dobar uspjeh. Pa na Mediteranu igraju najjače svjetske reprezentacije. Uz Nordijce. Ali to je tek početak. Sad slijedi rad.

  • Garzia 29.04.2023.

    pa ljudi moji čemu ovakvi komentari? kao da je netko drugi osvojio zlato, a ne naši dečki. kakve veze koje je natjecanje? pa daj budite sretni zbog njih ako se smatrate nekakvim pratiteljima sporta.

  • Jagoda jagoda 29.04.2023.

    Ajmooo lipo je viditi da ima budućnosti❤!

Komentiraj...
Vidi sve komentare