To je to što me zanima!

Hrvatski sportaši uz Zrinjski uoči uzvrata EL s Utrechtom

Uoči uzvratne utakmice drugog pretkola Europske lige, mostarskom Zrinjskom pristižu poruke podrške dok se oni i dalje nadaju prolasku u treće pretkolo. Podršku su im tako poslali i hrvatski velikani...
Vidi originalni članak

Dva hrvatska nogometaša, dva rukometaša i 'balkanski Maradona' poslali su poruku podrške mostarskom nogometnom klubu Zrinjskom uoči europske utakmice s nizozemskim Utrechtom koja počinje u četvrtak u 19 sati. 

Mnogobrojnim obožavateljima hercegovačkih 'plemića' tako su se pridružili najbolji nogometaš svijeta, igrač Real Madrida i hrvatski reprezentativac, Luka Modrić, njegov donedavni reprezentativni suigrač i aktualni golman Monaca Danijel Subašić, igrač njemačkog rukometnog prvoligaša Melsungena, Marino Marić, te njegov suigrač Domagoj Pavlović.

Šlag na tortu zasigurno je i jedan od najpoznatijih nogometaša ovih prostora, Blaž "Baka"Slišković, bivši trener Mostaraca koji je svojim dečkima i javno uputio poruku podrške. 

I jedan i drugi su objavili fotografiju na kojoj drže papir s natpisom "Neka traje".  Luka je dres "plemića" nosio u sezoni 2003./2004. i to kao posuđen igrač zagrebačkog Dinama.

Subašićevu fotografiju je  objavio igrač Zrinjskog Ivan Čurjurić na svom Instagramu.

Podsjetimo, "plemići" u Mostaru  dočekuju ekipu iz Nizozemske u okviru uzvrata drugog pretkola Europske lige, a rezultat od 1-1 iz prvog susreta im daje za pravo da se nadaju prolasku u treće pretkolo.

Inače, uz golmana Monaca i veznjaka Reala, bosanskohercegovačku ekipu su, između ostalih, podržali i Blaž Slišković, Toni Šunjić, Nemanja Bilbija i drugi. 

Idi na 24sata

Komentari 57

  • DominikLivakovic1 02.08.2019.

    Da nije Zrinje ne bi bilo Luke.

  • jozo82 02.08.2019.

    Neka traje i ne prestaje ! Idemo plemici idemo HNK ZRINJSKI

  • 01.08.2019.

    Radujem se svakoj pobjedi bosanskohercegovačkih klubova. Naprijed Zrinjski.

Komentiraj...
Vidi sve komentare