To je to što me zanima!

'Hrvatski' UFC: Miočić protiv 'debeljka', bori se i Pokrajac

Stipe Miočić bori se protiv sjajnog Royja Nelsona, a Igor Pokrajac protiv Jimma. Glavna borba UFC-a 161 je između Rashada Evansa i Dana Hendersona
Vidi originalni članak

Noćas se u Kanadi održava novi, fantastični UFC spektakl. UFC 161 može se nazvati i hrvatskim jer će nastupiti dva naša borca, Stipe Miočić i Igor Pokrajac.

Prvi će u oktogon Pokrajac, a protivnik mu je domaći Ryan Jimmo (31). Jimmo ima odličan omjer 17-2, ali u najboljoj organizaciji je na 1-1. No, kladionice ga svejedno smatraju favoritom, a Igor je tu im pokaže da su u krivu. 

Odmah po završetku te borbe, u kavez ulazi Miočić koji će imati još teži posao, čeka ga sjajni Roy Nelson. 'Debeljko' se u posljednjih godinu dana borio triput, a sve protivnike nokautirao je u 1. rundi. Ako to ponovi, samo će potvrditi status TOP 5 borca u teškoj kategoriji. Miočić se vraća nakon prvog poraza u karijeri, od Struvea, a potencijalno iznenađenje bilo bi sjajno za njegovu karijeru.

Treba izdvojiti još borbu 'udarača' Barryja i Jordana, koja ne bi trebala trajati duže od dvije-tri minute i glavnu borbu večeri, između Dana Hendersona i Rashada Evansa.

Evans je vrlo loše izgledao protiv "Little Noga" i što prije želi napad na pojas. Henderson je prošao slično u posljednjoj borbi, izgubio je na podijeljenom odlukom sudaca protiv Machide. Bolji iz ovog obračuna znatno će profitirati, a gubitniku se ne piše dobro. Evans još ima vremena, tek su mu 33, ali 'djedici' Hendersonu već su 42 godine. Obojici je baza hrvanje pa bi mogao odlučiti 'lucky punch'.

Glavne borbe počinju u nedjelju u 4 ujutro po hrvatskom vremenu.

Idi na 24sata

Komentari 73

  • neven velenik 27.06.2013.

    Nova radna i intelektna snaga u Hrvata.

  • chelseaMG 15.06.2013.

    hahhahah svi stišću mišiće i pokazuju 'pločice', a gle ovog majstora. predobro.

  • ping-pong 15.06.2013.

    Ovo je sljedeći Kličkov izazivač! ;))) Inače, ovo je demonstracija priprema za osvajanje pojasa prvaka svijeta u UFC-u : http://youtu.be/qfQng2kjpxI

Komentiraj...
Vidi sve komentare