To je to što me zanima!

Hrvatska 'potopila' Kineze, za polufinale igramo s Talijanima

Igrači Ivice Tucka odigrali su rutinsku utakmicu i bez opuštanja slavili protiv Kine 14-4. U četvrtfinalu Svjetske lige hrvatsku reprezentaciju čeka talijanska selekcija
Vidi originalni članak

Probudili su se hrvatski vaterpolisti. Nakon blamaže u prvom kolu završnice Svjetske lige protiv Brazila, Hrvatska je prvo srušila aktualne svjetske prvake Mađare, da bi u posljednjem kolu skupine A potopila Kinu 14-4.

Igrači Ivice Tucka odigrali su rutinsku utakmicu i bez opuštanja slavili protiv slabašnih Kineza. Dvije minute prije poluvremena već je bilo 6-1 i bilo je pitanje samo koliko će Kinezi još primiti golova. 

Paulo Obradović bio je najbolji s tri gola, Antonio Petković, Sandro Sukno i Ante Vukičević zabili su po dva gola, a Luka Lončar, Maro Joković, Luka Bukić, Antonio Šetka i Andro Bušlje po jedan.

Hrvatska će u četvrtfinalu Svjetske lige igrati protiv Italije koja je s 13-10 pobijedila SAD u posljednjem kolu.

Svjetska liga, 3. kolo, skupina A:

  • Hrvatska - Kina 14-4
Idi na 24sata

Komentari 25

  • KajDa 26.06.2015.

    dal netko uopce prenosi ovo? i kad se uopce igra? lijepo je znat da idemo na Talijane, al valjda bi bilo previse za ocekivat da jos i napisete kad.

  • Noctis 26.06.2015.

    Od kud informacija, da igramo s talijanima? Zauzeli smo drugo mjesto, međusobnom gol razlikom -4 (utakmice sa Brazilom i Mađarskom), dok je Brazil treči. U grupi B je treča Australija. Jel postoji neko posebno pravilo, da drugi igra sa drugim slučajno?

  • vpasijan60 25.06.2015.

    igramo protiv australije...kakava italija ???

Komentiraj...
Vidi sve komentare