To je to što me zanima!

Hrvatskoj dobra skupina za Euro: Crnogorci za četvrtfinale

Bitno je spomenuti da u slučaju da smo prvi i prođemo četvrtfinale, tada smo u polufinalu suparnici najvjerojatnije Srbiji, pogledao je unaprijed izbornik Ivica Tucak
Vidi originalni članak

Hrvatski vaterpolisti igrat će na Europskom prvenstvu 2020. godine u Mađarskoj u skupini A s Crnom Gorom, Njemačkom i Slovačkom, odlučio je ždrijeb u Budimpešti.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U 1. kolu Barakude će igrati s Njemačkom, pobjednik skupine izravno ide u četvrtfinale, a drugi i treći moraju u osminu finala. 

LIGA PRVAKA Dinamo razbijen u Zagrebu! Mladostaši zabili čak 21 gol

U skupini B bit će Srbija, Rumunjska, Nizozemska i Rusija, u skupini C domaćin Mađarska, Španjolska, Turska i Malta, a u skupini D Italija, Grčka, Francuska i Gruzija. 

POZNATI SUDIONICI Final four vaterpolskog Kupa: Mladost, Jug, Jadran i Solaris

Europsko prvenstvo igrat će se u Budimpešti od 12. do 26. siječnja sljedeće godine.

- U slučaju osvajanja prvog mjesta u skupini A u četvrtfinalu bismo čekali pobjednika iz utakmice B3 - D2, dakle najvjerojatnije drugoplasirani iz D skupine, odnosno Grčka ili Italija. Ako bi mi, pak, bili drugi u našoj skupini, onda bismo u osmini finala za suparnika imali iz trećeplasiranog iz C skupine, što bi trebale biti Malta ili Turska. Bitno je spomenuti da u slučaju da smo prvi i prođemo četvrtfinale, tada smo u polufinalu suparnici najvjerojatnije Srbiji. Makar, ono što bi nama bilo bitno jest i kada bi Srbija u četvrtfinalu pobijedila Mađarsku te da u polufinale prođu Španjolci i Talijani. Kada bi se tako poklopilo, onda bi mi već plasmanom u polufinale EP u Budimpešti osigurali Olimpijske igre u Tokiju - komentirao je izbornik Ivica Tucak.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 2

  • New Zg 23.10.2019.

    Sretno, naši!

  • Veliki Meštar sviju hulja 23.10.2019.

    nije ni pocelo,a vec kalkulacije....ajoooj

Komentiraj...
Vidi sve komentare