To je to što me zanima!

Hrvatskoj set protiv Ukrajine na debiju novog izbornika...

Reprezentacija iduću utakmicu Zlatne europske lige igra već danas s Ukrajinom u 19.30, a potom 28. svibnja s Danskom te 1. lipnja sa Španjolskom također u 19.30
Vidi originalni članak

U susretu 1. kola skupine B Zlatne Europske lige u Varaždinu hrvatska muška odbojkaška reprezentacija je izgubila od Ukrajine 1-3 (15-25, 20-25, 25-21, 22-25).

- Način na koji smo počeli susret je bio loš. Nismo bili učinkovit u osnovnim stvarima, a to su servis i prijam lopte. Zbog takve igre platili smo cijenu u prva dva seta. Promjene u ekipi donjele su stabilizaciju u igri. Glupe greške koštale su nas pobjede danas. Sve je ovo dio procesa, ali više ne smijemo ponavljati ovake greške. Danas nam je prilika da se ponovno pokažemo, početak utakmice bit će vrlo bitan - kazao je novi izbornik hrvatske reprezentacije Francuz Cederic Enard.

Reprezentacija iduću utakmicu Zlatne europske lige igra već danas s Ukrajinom u 19.30, a potom 28. svibnja s Danskom te 1. lipnja sa Španjolskom također u 19.30.

Final Four Europske Zlatne lige za odbojkaše održat će se u Varaždinu 18. i 19. lipnja.

I hrvatska ženska reprezentacija svoj je nastup u ovogodišnjoj Zlatnoj europskoj ligi započela uvjerljivim 0-3 (21-25, 16-25, 15-25) porazom od Češke u Varaždinu.

Bila je to prva utakmica pod vodstvom novog izbornika Ferhata Akbasa, a na startu napornog ljeta tijekom kojega naše igračice očekuju brojne akcije koje će kulminirati nastuom na Svjetskom prvenstvu krajem rujna i početkom listopada u Nizozemskoj i Poljskoj.

Akbas je protiv Češke priliku dao brojnim mladim igračicama kojima će trebati još dosta utakmica kako bi se uigrale.

Sljedeću utakmicu hrvatske odbojkašice igrat će za dva dana protiv Slovačke također u Varaždinu. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare