To je to što me zanima!

Hrvatskoj sudi 'Realov sudac' koji je pokazao crveni Pivariću

Hrvatskoj je sudio u ovim kvalifikacijama u Zagrebu važnu utakmicu i pobjedu protiv Ukrajine 1-0 golom Nikole Kalinića, a sudio je i sraz u Bugarskoj 2014. kada je Čačićeva družina na putu do Eura slavila s 1-0
Vidi originalni članak

Utakmicu Hrvatske i Islanda sudit će Antonio Mateu Lahoz, odlučila je Fifa.

Riječ je o 41-godišnjem Španjolcu koji je bio četvrti sudac na utakmici Hrvatske i Nigerije, a u Rusiji je vodio susret Danske i Australije (1-1), kada je dosudio penal za Australce.

Hrvatskoj je sudio u ovim kvalifikacijama u Zagrebu važnu utakmicu i pobjedu protiv Ukrajine 1-0 golom Nikole Kalinića, a sudio je i sraz u Bugarskoj 2014. kada je Čačićeva družina na putu do Eura slavila s 1-0.

No, Dinamo ga pamti po lošem jer Lahoz je bio glavni sudac susreta Lige prvaka 2015. u Pireju, kada je Olympiakos svladao hrvatskog prvaka s 2-1, a Josip Pivarić dobio je crveni karton.

U La Ligi ga pamte jer je dosudio prvi penal protiv Barcelone nakon više od dvije godine, u ožujku ove godine, za Las Palmas. Zbog toga je bio - suspendiran, jer penala nije bilo, a Španjolci često pišu kako je često naklonjen Real Madridu pa se čak pojavljuju na internetu i fotomontaže Lahoza u Realovu dresu.

POGLEDAJ NAVIJAČKI HIT: MOJA CROATIA

Sada napokon i ti možeš nositi majice iz najslušanijeg navijačkog spota "Moja Croatia". Od danas ih možeš kupiti na stranici ŽUTI KLIK.

Zgrabi svoju majicu što prije jer zalihe su ograničene!

Idi na 24sata

Komentari 45

  • Blaugrana1984 25.06.2018.

    Zanimljivo...Lahoz nama, Cakir Argentincima...FIFA ništa ne prepušta slučaju, Argentinci prolaze dalje

  • noobcamper 25.06.2018.

    Lahoz je najveci katalonac nakon mallenca. Realov sudac????? Buhahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahhahahahahaha

  • Mali Ali1 25.06.2018.

    Ima li ijedan da nama nije dao crveni?

Komentiraj...
Vidi sve komentare