To je to što me zanima!

Hrvatskoj visi status nositelja, navijamo za Portugal i Oranje

Hrvatska će svoj put na Europsko prvenstvo tražiti preko kvalifikacija u kojima bi mogla ostati bez statusa nositelja. Vatreni su izgubili od Engleske i više ne ovise samo o sebi
Vidi originalni članak

Pobijedi li Njemačka kod kuće Nizozemsku i Poljska u gostima Portugal, Hrvatska će izgubiti status nositelja u nadolazećim kvalifikacijama za EP.

Ne zvuči baš toliko nemoguće jer se Hrvatska trenutno nalazi na desetom mjestu reprezentacija u elitnoj skupini Lige nacija. Iza 'vatrenih' su samo Njemačka koja je svakako ispala iz Grupe A, ali kod kuće igra protiv Nizozemske i Island. Oranje love Francusku na prvom mjestu Grupe 1 te im motivacije neće nedostajati.

U drugom susretu navijamo za Portugal koji je sigurno prvi, a Poljska sigurno zadnja, ali još igraju međusobno u Portugalu. U ovoj utakmici Poljska ne smije pobijediti jer bi tako došli ispred Hrvatske.

Utakmica između Njemačke i Nizozemske igra se 19. studenog u 20.45, a ona između Portugala i Poljske igra se dan kasnije u 20.45.

 

Idi na 24sata

Komentari 31

  • Sandokan Janosik 19.11.2018.

    možemo mi navijati za koga god.................ovo nam nije trebalo.

  • 03041 18.11.2018.

    Morate se odlučiti prije par dana ste pisali (nakon Španjiolske) kako ostajemo nositelji

  • komentator__Luka 18.11.2018.

    a dobro prva 2 idu direkt a 3. u dodatne, mi i kad smo bili nositelji smo završavali u dodatnima jer nismo iskoristili svoj status a kad nismo nositelji kao sad na prošlom SP smo završili ispred Argentine npr., tako da ono....ali opet bilo bi dobro da smo nositelji bez obzira kaj 2 idu direkt, ipak sigurniji bi bili

Komentiraj...
Vidi sve komentare