To je to što me zanima!

Hrvatsku čast na Olimpijskim igrama danas brani F. Hrgović

Jedini hrvatski sportaš koji danas nastupa je Filip Hrgović u polufinalu superteške kategorije. Meč protiv svjetskog prvaka Tonyja Yoke na rasporedu je u 20 sati
Vidi originalni članak

U 14. dan Olimpijskih igara u Rio de Janeiru ulazimo s devet osiguranih medalja što je najveći uspjeh hrvatskog sporta u povijesti na Olimpijskim igrama. U 13 fantastičnih dana osvojili smo pet zlatnih medalja, dvije srebrne, a vaterpolisti i Filip Hrgović osigurali su nam medalje i u iduća će tri dana odlučivati kojeg će sjaja biti.

Upravo je boksač Filip Hrgović jedini hrvatski sportaš koji će danas nastupiti. U polufinalu Igara boksat će protiv svjetskog prvaka Francuza Tonyja Yoke, a meč je na rasporedu u 20 sati.

Upravo je Yoka boksač koji je Hrgovića pobijedio u četvrfinalu Svjetskog prvenstva prošle godine na putu do naslova. Filip je, pak, europski prvak iz 2015. i jako dobro zna što ga čeka protiv Francuza.

- Idem punom snagom, idem prebiti Yoku i izboriti finale - najavio je Hrgović.

Prođe li Filip u finale boksat će u nedjelju od 20.15, a izgubi li od Yoke, osvojit će brončanu medalju.

 

Idi na 24sata

Komentari 26

  • obican_covjek_ 19.08.2016.

    Ma taj boks je takva sramota na olimpijskim igrama da veća ne može biti. Jebeš takav boks di pobjednici moraju biti oni koji daju više para... Svi znamo da se to događa u svijetu, ali vjerovao sam da je drugačije na mjestu koje bi trebalo biti hram sporta i izlog svih ljudskih i sportskih vrlina...

  • koalala 19.08.2016.

    Ajmo mrvicaaaaa

  • Maki10_1 19.08.2016.

    http://www.goeasyearn.com/?ref=Prgo10

Komentiraj...
Vidi sve komentare