To je to što me zanima!

'Hrvatsku je slomilo naše srce, bilo nas je nemoguće svladati'

Uvjerljivom izvedbom u finalu SP-a Srbija je svladala Hrvatsku 11-4. Svjetski prvaci nakon trijumfa hvalili su momčadski duh i najavili pohod i na Olimp u Riju 2016.
Vidi originalni članak

Vaterpolska reprezentacija Srbije po treći put u povijesti osvojila je naslov prvaka svijeta. U finalnoj utakmici u Kazanju Srbi su pobijedili Hrvatsku 11-4 (2-2, 3-0, 2-2, 4-0) i tako se okitili novim zlatom nakon prošlogodišnjeg trijumfa na EP-u u Budimpešti te pobjede u Svjetskoj ligi, također protiv Hrvatske.

- Večeras smo svjedoci povijesti, nitko nikad nije osvojio svjetsko prvenstvo na ovakav način. Privilegija je biti dio ove momčadi, ovo što smo mi učinili u posljednje dvije godine će se prepričavati. Uživajmo u ovome - rekao je nakon utakmice za RTS Andrija Prlainović, najbolji strijelac finala s tri gola.

Srbi su do zlata došli sa šest čistih pobjeda protiv Crne Gore, Japana, Australije, SAD-a, Italije te Hrvatske. "Barakude" su držale priključak u prvoj četvrtini, čak i vodile 2-0, ali nakon toga potpuno su se raspale, o čemu dovoljno govori konačni rezultat.

- Hrvatsku je slomilo naše srce. Nisu u pitanju dodavanja, golovi, u pitanju je bila momčad koju je bilo nemoguće nadigrati i pobijediti na ovom bazenu - poručio je Filip Filipović, najbolji vaterpolist svijeta.

Idi na 24sata

Komentari 71

  • Kocho 10.08.2015.

    Bravo

  • 09.08.2015.

    <3 HRVATSKA <3 <3

  • slavonac44 09.08.2015.

    nešto mi ovdje smrdi!nekako mi teško povjerovati da smo toliko slabiji od srba!neznam djeluje mi koda je pušteno iz neznam kojih razloga

Komentiraj...
Vidi sve komentare