To je to što me zanima!

'Hrvatsku su svi podcijenili, a lako može doći do medalje...'

Hrvatska je među četiri najbolje momčadi i uz malo sreće može doći do medalje. Dva najveća favorita su domaćini. Danska zato što je na papiru najjača i Njemačka, koju će sigurno jako gurati suci, rekao je Vujović...
Vidi originalni članak

Iznenadilo me to što je Hrvatska tek sedma po kladionicama prije početka Svjetskog prvenstva. Za mene je Hrvatska puno bolja od toga, rekao nam je Veselin Vujović

Prije dvije godine Sloveniju je na Svjetskom prvenstvu odveo do brončane medalje, u Parizu su u borbi za treće mjesto pobijedili upravo nas. No sad Slovenaca nema na svjetskoj smotri.

- Imali smo težak ždrijeb, ispali smo od Mađarske. Meni je uoči utakmice preminula majka, pa nisam bio ni na sprovodu, a naravno da nisam mogao biti fokusiran na utakmicu. Nismo zaslužili tako težak ždrijeb kao brončani sa SP-a, ali mnoge stvari nisu logične - rekao je Vujović, kojeg smo pitali što to sve nije logično.

- Pa ja sam kažnjen zbog toga što sam stao na gol i što sam dao neke izjave o sucima i delegatima na EP-u prošle godine kod vas. Kaznili su me s 5000 eura, kao da je štetim rukometu. Veselin Vujović šteti rukometu, a ne šteti mu Löwen, koji u Kielce pošalje juniore da igraju Ligu prvaka, ili Nikola Karabatić, koji je uhvaćen u aferi s klađenjem - kaže Vujović, koji se za kraj vratio na hrvatsku reprezentaciju.

- Lino ne smije biti nervozan zbog onog što se dogodilo u PPD Zagrebu. Hrvatska je među četiri najbolje momčadi i uz malo sreće može doći do medalje. Dva najveća favorita su domaćini. Danska zato što je na papiru najjača i Njemačka, koju će sigurno jako gurati suci - rekao je slovenski izbornik. 

Idi na 24sata

Komentari 57

  • 11.01.2019.

    Sjećam se 2003. kad su naši rukometaši i na koji način bili ispraćeni u Portugal...skepsa,pljuvanje,omalovažavanje.Dečki su čak i izgubili prvu tekmu od Argentine,a onda do kraja sve popapali i osvojili vrh,zlatnu medalju.Svi ti pljuvatori tada, nisu se posuli pepelom ili rekli,pogriješilil smo.Nadam se,ako budemo u polufinalu,da će se ovi svi današnji pljuvatori sami popljuvati!! Našim dečkima,od srca,želim da odigraju najbolje što mogu!

  • perobao 11.01.2019.

    Ma koga briga sta misli ovaj parve, culi smo ga nakon one bronzice za Sloveniju a mi ih imamo punu vrecu.

  • 11.01.2019.

    Riječi ti se pozlatile,ali teško.Svaka čast Stiviju,ali nemamo golmane ekstra klase kao Landin ili onaj novi Francuz umjesto Omeyera.A golmani su ključ utakmica,bez njihovih obrana ne možeš do vrha.U većini slučajeva oni odlučuju utakmice.

Komentiraj...
Vidi sve komentare