To je to što me zanima!

Hrvoje Maleš platio je glavom jer je to bio glavni uvjet HDZ-a

Hajduk je dobio ključni kredit od 60 milijuna kuna. Kredit bez kojeg bi klub vjerojatno završio u stečaju. Bilo je potrebno 13 glasova, a upravo je toliko ruku bilo u zraku...
Vidi originalni članak

U Gradskom vijeću u Banovini 13 zastupnika podiglo je ruke za odobrenje kredita Hajduku u iznosu od 60 milijuna kuna. No do zadnjeg trenutka nije se znalo hoće li Hajduku biti odobren kredit. 

Klubu je prijetio stečaj, a ključan čovjek bio je HDSSB-ov zastupnik Luka Roguljić koji je uoči glasovanja rekao da neće podići ruku. Ipak se predomislio.

- Ne mogu dozvoliti da stogodišnja tradicija kluba ode u zaborav jer nisam digao ruku - rekao je Roguljić.

Vijećnici HDZ-a uvjetovali su svoju suglasnost ostavkom predsjednika Hrvoja Maleša. Čelnici Nadzornog odbora Hajduka nisu imali ništa protiv kao, uostalom, ni Hrvoje Maleš, koji je već prije najavio da će otići ako treba.

- Ako je uvjet za dobivanje kredita moja glava, odlazim. Bez odšteta i repova. To sam već prije objavio - rekao je Maleš i pokupio stvari. 

Idi na 24sata

Komentari 22

  • rođo rođin1 08.06.2012.

    reko sam ja davno da izdajnici nisu nigdje dobro došli..

  • zimbadve 07.06.2012.

    druka si širića, za 80.000 eura, moraš ić ća jer kako će ovi ukrast 60. mil. kn ako si ti predsjednik, e moj Maleš proša si kao i svi mi pošteni hrvati, a željezara, ni tamo više nećeš nać mista, tamo je malo više love od ovog kredita

  • vasilij mitu 07.06.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare