To je to što me zanima!

Hrvoje Vejić: Stići Dinamo bit će prava znanstvena fantastika

Pokazali smo tko je gazda u Maksimiru. Sretni smo i ponosni. Dižemo se i kako će prvenstvo odmicati zabijat ćemo i više golova, kaže Dinamov veznjak Milan Badelj
Vidi originalni članak

Moram čestitati Dinamu. Zaslužili su pobjedu. Mi smo, kao što smo i najavili, došli ofenzivno, no nismo uspjeli zabiti, rekao je Hajdukov branič Hrvoje Vejić nakon utakmice za HRT. 

Dinamo je bio jak, a mi smo došli igrati ofenzivno, rekao je Hajdukov branič 

Vejić je uz Danijela Subašića bio jedina svijetla točka Hajduka u derbiju.

- Mislim da je utakmica bila kvalitetna i da su navijači mogli uživati. Nije mi bilo lako igrati, obrana je bila po velikim pritiskom jer smo igrali otvoreno. Dinamo je bio jak i moramo biti realni i priznati da će biti znanstvena fantastika stići ih do kraja prvenstva - dodao je Vejić.

Milan Badelj predvodio je Dinamo do pobjede. Sjajan prvi gol Dinamova veznjaka. Ni čudesni Danijel Subašić nije mogao ništa.

Pokazali smo im tko je gazda u Maksimiru, dodao je Dinamov Milan Badelj

- Najbolje izdanje Dinama. Posebno mi je drago jer se to poklopilo protiv Hajduka. Pokazali smo tko je gazda u Maksimiru. Sretni smo i ponosni. Dižemo se i kako će prvenstvo odmicati zabijat ćemo i više golova. Puno smo bliže naslovu, no ne smijemo se opuštati - rekao je Badelj.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • loz 20.03.2011.

    napokon dobar derbi, a svi vi koji ste zaslijepljeni mržnjom to ne vidite...ma ko vam je kriv...ja vas iskreno žalim...mamić ja CAR!

  • seboreja 20.03.2011.

    Dovedite 11 ljudi sa malog nogometa i sigurno će odigrati bolju utakmicu. Nisam protiv ovakvog kadriranja nogometaša koji o nogometu nemaju 3 čiste. Jedino sam za to da im i primanja budu u skladu sa kvalitetom... Ništa više. Sadašnji kadar onom prije 15 god. ne bi smio doći u situaciju niti da im skuplja lopte na treningu.. Ao skautima Hajduka se može ispisati 3 stranice... Čemu korist?!

  • stanko bubalo 20.03.2011.

    ko hajudkovac reka bi par stvari....1. hajduk je u nevjerovatno teškoj situaciji koja bi se mogla jedino riješiti dugogodišnjim radom a ne improvizacijom....ova ekipa i igrači jednostavno nemaju kapaciteta ni mogućnosti za nešto više i iluzorno je očekivati od ove ekipe išta(možda par igrača ostaviti)...pa naš glavni igrač(trebotić koji igra najvažniju poziciju) u 2 ligi u rudeša nije riješio ni jednu tekmu ni iskakao u 2 ligi....2. a najveći je problem što nam je škola u totalnom sra... pa naši juniori igrju 3-5-2!!!!samo kendavanje, sami tatini sinovi....đoni, bilić,rapaić,andriajšević,španjić....što je znak da je katastrofa rad u školi a kada tome dodamo 20 godina izgubljenih u vođenje kluba i upravi dobijemo to da dolaze teška vremena za hajduk.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare