To je to što me zanima!

HSV došao po Duvnjaka: 'Rekli smo im svoje želje'

Čelnici CO Zagreba pregovarali su u ponedjeljak s čelnicima Hamburga, koji traže način kako doći do ponajboljeg mladog rukometaša na svijetu
Vidi originalni članak

Natezanje je dugo trajalo, komunikacija preko e-mailova, pisama, telefona i medija pretvorila je transfer Domagoja Duvnjaka u sapunicu svih sapunica. U ponedjeljak su čelnici njemačkog HSV-a konačno došli u Zagreb i sjeli za stol s kolegama iz CO-a.
- Ponudili smo im tri opcije mogućeg rješenja, rekli smo im što želimo i sada je na njima da odluče - izvjestio je o rezultatima pregovora direktor CO Zagreba Bartol Kaleb. Prva i našem prvaku najprihvatljivija opcija je otkup Domagojeva ugovora istoga trenutka. Traže odštetu od 1,2 milijuna eura i ukoliko Nijemci pristanu to platiti Duvnjaka mogu odmah odvesti sa sobom u Hamburg. Preostale dvije opcije su komplicirane. Najblaže rečeno. Postoji mogućnost da Duvnjak ode u HSV za određenu cifru pa se vrati u Zagreb po isteku ugovora ili da ga Hamburžani nakon dvije godine prodaju i dio zarade proslijede Zagrebu. Hamburgovi pregovarači su s Duvnjakovim menadžerom uzeli predah da razmisle. A možda i da shvate ove posljednje dvije opcije. Pregovori će biti nastavljeni u utorak, možda konačno dočekamo kraj ove duge i pomalo zamorne priče.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • HBCRO 10.08.2009.

    Bolje da ode-uništiti će ga u Zagrebu sa tom slabom minutažom i zamjenjivanjem Balića.Obožavam Balića al sad nam repka igra bolje kad igra Duvnjak,Balić zbog ozljeda nije više onako šuterski jak kao nekad a Duvnjak je u naponu snage.

  • vedran_zgb 10.08.2009.

    najsretniji bi bio da ostane...mali je kvaliteta, po nekim stvarima i veca od balica...al opet neke stvari ima samo balic i niko drugi...

Komentiraj...
Vidi sve komentare