To je to što me zanima!

HSV na hrvatski pogon: Hrvati su zabili 10 golova u pobjedi...

Rukometaši HSV-a pobijedili su kao domaćini momčad Neuhausena 30-27 u 26. kolu njemačkog prvenstva i to uz vrlo dobar doprinos hrvatskih reprezentativaca...
Vidi originalni članak

Domagoj Duvnjak postigao je pet golova za hamburšku momčad, Igor Vori dodao je četiri gola, a Blaženko Lacković jedan. Najefikasniji kod domaćina bio je Danac Hans Lindberg sa sedam golova.

U gostujućoj pobjedi Füchsea iz Berlina protiv Melsungena 30-24, naš Ivan Ninčević postigao je dva gola, dok se Denis Špoljarić nije upisao u strijelce. Drago Vuković zabio je tri gola u domaćem porazu svog Lübbeckea od Göppingena 34-24.

Kiel je vodeći na ljestvici s 45 bodova. Dva boda manje ima Rhein-Neckar Löwen na drugom mjestu. Flensburg (utakmica manje) i Füchse prikupili su po 39 bodova, a HSV 37, uz utakmicu manje.

Rukometna Bundesliga, 26. kolo:

HSV – Neuhausen 30-27

Idi na 24sata

Komentari 4

  • kamalieloa 28.03.2013.

    Decki su najbolji " :)

  • jebako 28.03.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Ubananismo 27.03.2013.

    ma nema do nas hrvata u sportu gdej god da dodjemo napravimo nesto

Komentiraj...
Vidi sve komentare