To je to što me zanima!

HSV slavi Mladena Petrića: To je najljepši gol sezone..

To je možda i najljepši gol ove sezone u Europi. Sličan sam zabio lani Herthi. Za golove škaricama sam se specijalizirao, rekao je Mladen Petrić
Vidi originalni članak

Evo suigrači me još časte, javio se jučer iz zračne luke u Belgiji Mladen Petrić.
Hrvatski napadač je dvama golovima u pobjedi 3-1 protiv Standarda svojoj momčadi osigurao prolazak u polufinale Europske lige. Posebno je bio dojmljiv drugi gol, koji je poput Pelea zabio škaricama.
- Po zvuku sam znao da će lopta ući u gol. To je možda i najljepši gol ove sezone u Europi. Sličan sam zabio lani Herthi u Berlinu u prvenstvu. Specijalizirao sam se za golove škaricama - kaže HSV-ov igrač.
Petrić je za sjajan gol u Belgiji zahvalan pomoćnom treneru njemačke momčadi Ricardu Monizu.
- Još dok me trenirao u Grasshopperu prije osam godina, tjerao me da poslije treninga vježbam takve udarce. On je nabacivao loptu, a ja sam pucao. Odmah nakon utakmice protiv Standarda rekao mi je ‘Vidiš kako sam te dobro naučio’ - izjavio je Mladen.
Lani je HSV u polufinalu Kupa Uefe nesretno ispao od Werdera. Ove će sezone igrati protiv Fulhama, koji je izbacio Srnin Šahtar, Juventus i Wolfsburg.
- Finale se igra na našem stadionu i to nam je dodatan motiv. Cijelu smo sezonu posvetili borbi za naslov u Europskoj ligi i mislim da ga možemo osvojiti - izjavio je Petrić.
Hrvatski se reprezentativac u Hamburgu odlično sprijateljio s Van Nistelrooyem.
- Ruud me jako iznenadio. Sjajan je dečko. Odlično se slažemo na terenu, ali i izvan njega - za kraj je rekao naš igrač.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • torcida-1950- 10.04.2010.

    HSV slavi Petrića,a cijueli Bayern se klanja Oliću.. MI HRVATI !!!

  • croM1910 10.04.2010.

    takodjer :)

  • FcLiverpool 10.04.2010.

    A ja vidim da će Liverpool pobjedit.

Komentiraj...
Vidi sve komentare